Filmkväll

Jag har suttit här i min ensamhet och haft filmkväll. Älskling är bortrest och kommer hem imorgonkväll.
Jag såg en del filmer under min semester på grund av det usla vädret.
Ikväll kollade jag på "Suburban Girl" med Sarah Michelle Gellar och Alec Baldwin. En bra film, värd att se. Jag gillar sådana filmer:drama, romantik och komedi.

Jag har även kollat på dessa:

"Love and other disasters" med Brittany Murphy. Denna gillade jag, lite lite inspirerad av min favoritfilm "Breakfast at Tiffanys".

"The Jane Austin Book Club"  en mysig film. Om man är en läsare så kommer man gilla den.

"Blonde Ambition" med Jessica Simpson och Luke Wilson. Dålig! Men jag var tvungen att se hela.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Har snart läst ut "Lyckan, kärleken och meningen med livet", när denna är utläst ska jag ge mig på "PS, Jag älskar dig".
Samma som dig Ida....vi borde starta bokklubb;)


Godnatt

LC knows fashion

Jag gillar verkligen Lauren Conrads klädstil.


Enkelt men otroligt snyggt.


Rutigt kommer tillbaka. Klackarna ger ett ha begär.





Bilderna kommer härifrån.


Praktisk pluska

Min absoluta favorit är min nya plånbok som jag fick i födelsedagspresent. Den är fin och praktisk, man kan ha den som en liten kuvertväska.





Vad tycks om mitt nya nagellack. Fräsht med lite färg. Depend nr: 36.

Som ny


Min nya fina röda mobil.



Före:
  

Efter:
  

Skaffat nytt skal till min mobil, Älskling har fixat alltihopa. Den är så fin! Som ny!


Nu ska vi ta en härlig kvällspromnad och sedan blir det filmmys.

Härlig måndag

Idag har jag och älskling varit på stan och traskat runt. Satt i solen och åt glass, härligt! Min klädsel idag bestod till viss del av min nya klänning från H&M. Kameran visar inte klänningens riktiga färg, den ser nästan blå ut men klänningen har på riktigt en härlig grön färg. Det har varit uselt väder nästan hela semestern så ni får ursäkta att jag är sååååå vit.

 

Precis när vi skulle gå hemifrån så damp H&M´s höstkatalog ner i brevinkstet så nu ska jag sätta mig och kika i den.

Kvällens outfit:
Linne: H&M
Shorts: Cubus


Imorgon väntar första dagen tillbaka på jobbet efter den långa semestern.

Söndag



Vår lilla pappis älskar att bita sönder alla pennor som har såndant gummi runt.
Just nu sitter han tyst eller nästan tyst. Han tuggar lite, typ som korna när dom idislar. Han e så söt:) han varvar ner för natten.


Här kommer en liten titt på Dagens Outfit:
  

Oversize tröja: Cubus
Leggings: H&M
Skor: Stadium


Nu blir det söndagsmys för hela slanten.

Från lång till kort, Från smal till tjock

Den här kjolen har varit en favorit för länge länge sen, nu tänkte jag göra något åt den så att jag slipper slänga den i soporna
  


Resultatet blev en söt kort kort kjol.




Tänkte att jag skulle sy om några jeans till shorts men det gick tyvärr inte:(. Jag har ca15 par Jeans som jag inte kan få på mig!!!!! Jag tänkte, kanske har alla jeans krympt på någon konstigt sätt. Men sen var det bara att inse att jag gått och blivit en tjockis. 




Jag vill tillbaka till min tidigare vikt, men vill inte bli för smal, det ska fortfarande finnas kurvor på kroppen. som fina Audrina.


          


Baka baka liten kaka

Bestämde mig för att baka lite. Hittade ett recept på en annolunda sockerkaka. Där vanilinsockret byts ut till kardemumma.

      
 
Riktigt smaskigt:) Älskar kardemumma.

Mys

Nu sitter jag ihopkurad i soffan med en kopp kaffe, färska blåbär och min bok. Kan det bli mer mys än såhär. Utanför är det grått och mulet, så tråkigt, men då kan jag ha gott samvete att få sitta här och mysa.

Nu har jag tre och en halv dag kvar på min semester, fast det inte varit semester väder så har jag gjort det jag velat göra på semestern. Så snart börjar vardagen igen. Under semstern har jag hunnit att tänka och fundera på mitt liv. Jag vill vidare, det känns just nu att jag står och trampar på samma ställe. Just för tillfället kan jag inte göra så mycket åt min situation men i höst blir det plannera av.

I morse tog jag en sväng till Ikea, det blev inget av igår. Jag strosade runt och drömde mig bort. Längtar så mycket till husköp att få inreda, fixa och dona. Underbart!

I denna vackra villa skulle ju inte vara så pjåkigt att bosätta sig i. Påminner om mitt barndomshem.... Eller ja iallafall den rosa färgen..hihi;)



Nu ska jag läsa lite till.

Eat, Pray, Love



För ett bra tag sen såg jag författaren för denna bok som gäst hos Oprah Winfrey. Jag blev tagen av det hon hade gått igenom och hennes resa mot lyckan.

Sen glömde jag bort detta och det var nu för några veckor sen som Ida började läsa boken och jag kom på att det var den som jag sett hos Oprah Winfrey.

I den svenska översättningen heter boken: "Lyckan, kärleken och meningen med livet" och är skriven av Elisabeth Gilbert.


Har inte läst ut den än men hittills är det en underbar bok. Boken kommer att bli film, som kommer att släppas 2010. Jag längtar tills dess. Ska bli intressant att se om filmen är bättre än boken eller tvärtom. Det sägs att filmen kommer vara likvärdig med min favorit film: "Under toscanas sol". En hitta dig själv, lyckan och meningen med livet film skulle jag kalla det.



Nu blir det en sväng till IKEA. Jag kom på att jag har ett presentkort därifrån så ska passa på att köpa lite behövliga grejer.

Mina planteringar

Idag efter att jag kom hem trött efter träningen på Friskis dök solen upp för ett litet tag.
 
Lille Hasoon ville nog ut i solen lite.

Tänkte visa min fina planteringar som finns på vår balkong.

Här är tomatplantan som har gett oss många smaskiga tomater och blomlådan med de härliga färgerna lila och vit. På hörnet kan ni se min rävsvans blomma som också har lila färg när svansarna slår ut.


Lavendel, där blommorna även här har en härlig lila färg.
Jag har upptäckt att det är kul att plantera. Lugnande på något sätt.


Nu ska jag slå mig ner i soffan och kika lite på Girlicious.


Triss i skor



 
   
Givenchy

                                                                  


Yves Saint Laurent



                               

Christian Louboutin


Dessa tre underbara skor hittade jag på Barneys
men dom kostar skjortan!


Under Toscanas sol


Filmen "Under Toscanas sol" är en film som jag kan se om och om igen. Jag blir väldigt inspirerad av filmen. Den har en underbar handling och underbar plats där filmen utspelar sig i. Mitt drömresemål Toscana.
Under hela filmens gång sitter jag och ler och drömmer mig bort.

En film att se om ni inte redan har sett den!

Nu ska jag snart sätta på mig träningkläderna och bege mig till Friskis. Jag var på ett pass igår ,men passet var inte bra alls så jag hoppas att det är ett mycket bättre pass idag.


XoXo



Ska just nu kolla på ett Gossip Girl avsnitt, ska slappa lite för att sedan köra ett pass på Friskis. En perfekt söndag.

Bli bara så irriterad på vädret!!! Vill lägga mig och steka i solen men i ena stunden är det sol och i andra stunden moln och regn!!!!! Får se om vädret blir bättre idag.


Etfer att ha sett den här fina bilden på Leighton Meester kan jag faktiskt längta lite till hösten.  



Men först tycker jag att det ska bli riktig sommar någon gång!

Galen i skor!


Brukar ibland kika in på denna tjejens blogg. Helt underbarar bilder och just denna bild är min favorit.
 Jag älskar skorna!!!


Om hon hade skippat wayfarers solbrillor och skinnjackan skulle denna outfit vara helt perfekt.
 Kolla in skorna!


En härlig bild, solen skiner och klädseln är så sommarfräsch som den kan bli. Och igen check out the shoes!


Jag har skomani!!! Älskar skor i alla dess former. Ska kanske ta och visa min skogarderob.Vissa skor har man ju glömt bort att man har.



Bilder från: Fashiontoast och Stockholm streetstyle.


Cravings

                               
         

                                                 
Nu finns det två saker som gör att jag längtar till Augusti. The Hills börjar!!!! Men det som ska bli roligast är att Ida och Martin ska ha födelsedagsfest! Ser fram emot att få komma ner till skåne snart igen!

Härlig dag

                                   
                                    Liseberg

Vaknade vid 8 i morse och tog en morgonpromenad, jättehärligt ute så tidigt på morgonen. Lugnt och skönt.
Framåt tolv träffade jag upp min syster och systerson och tog oss till Liseberg. Det blev otroligt varmt idag men man ska inte klaga, kanske har det äntligen blivit sommarvärme. Det var så kul att gå runt i parken men det var så otroligt mycket folk. Min systerson tyckte det var så roligt att åka karuseller och så vann han massa leksaksbilar, vilken glädje!

Jag kom hem lagom till middag med min älskling. Sedan drog jag iväg och tränade ett pass på friskis, åh gu va härligt det var. Jag ska verkligen börja träna regelbundet.
Nu har jag en skön hemmakväll, Mys.

Drömmer mig bort...


 

   
                                       

                                      


Helt underbara klänningar och kjolar.


Idag har det varit en usel dag. Det har regnat i omgångar och jag har haft ont i huvudet nästan hela dagen. Tror det beror på vädret. Vill att det ska vara sommar och sol! Men det blev en härlig kväll i allafall. På grund av att jag har haft ont i huvudet så är jag otroligt seg ikväll så jag sitter här i soffan med balkongdörren öppen.

Men imorgon är en ny dag att ta tag i. Ska ut på en morgonpromenad och sedan vet jag inte alls vad jag ska göra....Åh vad det är härligt att ha semester:)


Bilder: Asos och Stylebystars


Gott & blandat

Under min första semestervecka var jag och hälsade på hos min bror med fru. Dom har fixat och donat med deras uteplats och det är som taget ur en inredningstidning. Dom har verkligen känsla för design och inredning.

    

Där bjöds det på underbar mat och dricka. Fördrinken blev en av mina favoriter, så fräsch och god drink. Lite presenter blev det oxå:)
  


Igår var det klä dig som en stjärna/födelsedagsfest hos Anna T. Alla var så fina i sina outfits. Jag slängde ihop nånting av det jag hade hemma. Så jag var Fergie för kvällen.
Lånar Kanye West´s glasögon hehe:)
 

Anna T och Anna. Anna T som Sandy i Grease.



I kväll söndag och det är lika med slapparkväll.  Vindruvor, melon och glass, mums. Imorgon är det ny tag ...två veckor kvar på semestern, ska ta vara på varje minut.

Hot hot hot

Idag är det hett ute! och heta är också dessa skorna. Så fina.


Dagens bild




Kanske ska plocka fram alla jeans jag inte använder och göra till kjol. Detta som Sofi Fahrman har på sig är ju riktigt snyggt.



Nu blir det tvätta, städa, fixa och mellan varven sola på balkongen:)


Bild: Sofis mode

Första Semesterveckan

Min första semestervecka tillbringade jag med vänner och familj.


     
Tillbringade ca. två dagar hos Martin och Ida i härliga Skåne. Var mysigt att få hälsa på en sväng.

På torsdag morgon var det dax för biltur uppåt i landet.



         
Väl hemma på berget hos föräldrarna träffade jag vår gosiga Bagge. Han är som en gosig katt. På tal om katter så har kattmammorna på berget fått kattungar, myyysigt! Hittade ena kattmamman i en kartong på logen. Vill faktiskt ta en liten kattunge, har längtat efter att skaffa katt.

           
På Lördagen vart det en sväng till Trosa. Träffade Ida och Jennie. Åt god mat och snackade.


     
Mycke dans blev det denna kväll:) Väl tillbaka hemma sitter jag här och är sjuk:( Den kvällen i Trosa var iskall, det kan man inte kalla sommarkväll!


Så nu blir det till att se vad som händer denna vecka. Hoppas på att det blir sommarväder iallafall!

Home sweet home

Kom hem igår kväll. Det är så härligt att komma hem. Just nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och tittar på Glamour. Jag är patetisk jag vet, men det är en serie som jag älskar och hatar på samma gång. Spänning fast att det knappt händer något alls på hur länge som helst.

Snart ska jag göra iordning mig för att sedan ta mig ner till stan och möta upp Anna. Ska gå och fika lite. Mysigt!




RSS 2.0