Det här är livet

Solig förmiddag, en kopp kaffe i handen, min kära mittemot mig <3

Fick ledig idag av min snälla chef. Blev så glad! Jag hoppade på tåget mot Nypan. I tåget satt min kärlek och vinkade....Den här helgen kommer jag leva länge på:)

Snart ska vi promenera in till stan och senare ska vi hem till älsklingens familj.

Ha en underbar helg alla!!


Sugen....

Jag är lite sugen på att flytta......varje gång jag befinner mig i Nypan så blir jag sugen att flytta dit. Men sen när jag väl har kommit hem igen till Stockholm så känner jag direkt stadsmänniskan i mig säga "nej nej inte flytta härifrån".
Men nu när man har blivit lite äldre så inser man hur mysigt det är att bo i en lite mindre stad.
Nära till allt. Familj och vänner med gångavstånd. Bra för barn att växa upp.
Ja det är en svår fråga. Speciellt nu när jag och älskling lever lite i resväskan kan man säga. Inget hem att kalla vårt eget. Men jag är ju lite så...det finns en tjusning med att bo resväskan..men inte för länge.
I lördags åkte jag och Jennie till Nypan. Stannade över hos min bror. Vi kom dit vid 17 och det var strålande solsken. Tog en sväng förbi pizzerian och hämtade med oss mat hem. Gick hem och njöt, det kändes lite som att vi hade semester. Lyssnade på bra musik och fixade oss fina. Tänkte att vi skulle passa på att göra nypan osäker medans vi ändå var där:)
Hittade en fin blå klänning som jag blev förälskad i.
Jennie:)
Söta Skilla myste vi med.
Vi promenerade till stan och hamnade på det troligtvis populäste utestället. Ramlade in folk hela kvällen.
Träffade en del man kände och även min killes lillebror var där. Jag och Jennie dansade hela kvällen. Men ju senare det blev desto kladdigare blev det på golvet och tillslut kunde kan bara stå på stället och dansa, haha:)
Annars får stället mer än godkänt. Jag som inte har varit ute och dansat på år och dar:) Det är oxå roligare när man inte dricker något, då kan man verkligen njuta av kvällen.
Tycker det var himla lyckat! Blir säkert fler gånger:)
Vi kom hem vid halv 5 nånting och skjuts i säng.
Söndagmorgon bjöd på solsken och vi hoppade ur sängen och begav oss till stan. Promenerade längst storgatan, kikade i affärer och tog oss en fika.
...................................
Som sagt det är svårt att veta vart man tillhör, vart man ska skaffa sig sitt blivande hem.
Vi får väl se helt enkelt. Nu börjar vi med denna måndagskväll iallafall som bjuder på lite jobb nu i en timme. Studera lite El-frågor:) Får se om man blir nåt klokare. Sen kanske man hinner med nån film.
God kväll på er allesammans!

Stockholm i mitt hjärta

Idag var det en lugn på jobbet. På lunchen gick jag och en kollega ut i solen. Satte oss att sola i parken. Åhh säger jag bara! Så skönt, solen värmde och vi satt där och pratade till det var dags att gå tillbaka och jobba igen.
Efter jobbet gick jag mot Kungsträdgården för att möta upp Jennie. Solen sken på ett tag och vi strosade längst vattnet bort mot slussen. Vi är bägge riktiga stadsmänniskor så vi trivs som fisken i vattnet när vi är i stan bland människor och rörelse.
In gick vi på en skoaffär, min favoritaffär "belle shoes" och jag fick med mig supersnygga skor!
Vi fortsatte att strosa och till slut åkte vi hem för att laga till tacos. Ni sitter vi här en fredagskväll och är mätta och belåtna och fortsätter kvällen med eventuellt en film.
Älskar Älskar Älskar att det blivit vår!!!!

Pirr.....

av att fåglarna kvittrar och solen skiner. Pirr av att jag snart får träffa min kära igen efter veckor.
Det är bara för underbart att kliva ut från kontoret när klockan slår 17.00 och det är ljust, solen skiner och fåglarna kvittrar. Man blir lycklig i själen. Mer lycklig i själen kommer jag vara förhoppningsvis om några dagar då jag får träffa min kära igen. Räknar ner dagarna!
...............
Idag var det fjärde dagen som jag har varit ute på en powerwalk. Så fort jag kommer innanför dörren hemma efter att kommit hem från jobbet så sticker jag ut på en promenad i 30-60 minuter. Det så härligt att fått in en rutin på träningen igen. Man mår så mycket bättre av att röra på sig och jag märker att jag blir piggare.
Att det har börjat bli vår gör det mycket lättare att bege sig ut, man vill ut hela tiden.
Nu ska jag göra omelett och kika på "Grey´s Anatomi"
Trevlig onsdag!

Helg

Det var riktigt härligt att bara vara hemmakring denna helg. Kände att jag behövde det. På fredagen åkte jag hem efter jobbet och strosade lite på stan, kikade på allt fint som finns att köpa och drömmer mig bort till då jag faktiskt kan köpa det man går och kikar på och trånar efter!
För en vecka sen köpte jag iallafall en dataväska. Det var rea och den kostade bara 99 kronor. Har velat haft en dataväska länge så jag slog till. Det är så smidigt när man är ute och reser.
Röd och behändig:)
På fredag kvällen var jag hemma helt själv. När man alltid har folk omkring sig kan det var skönt att vara lite själv. Få lite egen tid. På lördagen däremot blev det åt andra hållet och det är oxå skönt.
På förmiddagen strosade jag och Jennie på stan. Köpte hem supergod mat till senare.
Då kom hennes systers familj över så det var fullt hus här hemma.
Jennies syskonbarn är bara för goa:) Lilltjejen påminner om en liten "Lotta på bråkmakaregatan" Vi åt lövbiff och pommes frites! Riktigt länge sen jag åt det så det var underbart!
Efter att familjen hade åkt hem så blev det jag, jennie och hennes bror kvar och då satte vi på en film. Var nog bara jag som kollade;) Dom andra slocknade rätt fort.
..................................
Idag är det sköna söndag! Sitter med min kopp kaffe och njuter av att vara ledig. Imorgon blir det jobb igen och min kära chef ska utomlands och kommer vara borta i en vecka. Jag blev avundsjuk och frågade om jag fick följa med;) Han ska till Dubai! Jag vill med!
Det är otroligt hur kär man kan bli i ett ställe men kär .....ja det är det jag är.
Jag tipsde honom om lite ställen att besöka. Ett av dessa ställen är "Souk Medina"
Där firade jag min 27 årsdag:)
Är det inte vackert? Ett måste om man åker till Dubai.
Nu fortsätter vi vår sköna söndag. Ha en skön söndag ni med!

Oj oj oj...

...vad veckorna går fort. Det går fort när man har roligt:)
Jag trivs så oerhört bra på jobbet och där är man ju den större delen av dagen så det gör så mycket att man gillar sitt jobb. Förra veckan gick snabbt förbi och sedan var det helg.
Efter jobbet på fredagen så begav jag mig till Mormor. Jag , min mamma, min moster och min mormor hade fredagsmys tillsammans. Vi lagade mat tillsammans. det blev räksallad och till efterrätt blev det hemmagjord chokladtårta som mamma hade bakat. Hon fyllde år dagen innan så tårtan var till henne kan man säga, fast hon bakade den själv;)
Gooood var den!
Sedan blev det även övernattning där för mig och mamma.
.............................
På lördag morgon åkte jag till Nypan för att träffa älsklingens familj. Min underbara svärfamilj! Kändes lite tomt utan älskling men det var så härligt att vara där. Vi åt mat tillsammans, pratade och bara umgicks. Senare framåt kvällen åkte vi och köpte godis inför Melodifestivalen. Det är så otroligt skönt att jag har dom. Så godhjärtade och omtänksamma! Alla i familjen var dock inte hemma men älsklingens mamma, pappa och två yngre bröder.
Rätt låt vann ju såklart! Loreen är så bra:)
..................................
Söndagen spenderades med min bror, hans fru och min brorsdotter.
Till förmiddagsfikat så bjöds det på smoothie som min svägerska gjorde, så smaskigt!
Vi hade en supermysig dag!  Det var bra väder, soligt och dant så vi begav oss ut på en promenad i solen. Min solstråle till brorsdotter satt ibland och sjöng i sin vagn den lilla underbaringen:) Vi åt sedan middag tillsammans innan det var dags för mig att åka till tåget för att åka hem. Dom följde med till tåget och vinkade av mig:)
.................
Då bar det av till Stockholm för att sova över hos nästa:) Söndagkvällen spenderades hos Anna, Alex och Amalia där jag även sov över, myspys.
Denna veckan har gått snabbt förbi oxå. I går var jag ute med mina kollegor och åt på Persisk Restaurang. Man fick mycket och sååå god mat! Vi hade det oerhört trevligt.
........................
Imorgon är det fredag och ännu en helg är här. Jag väntar just nu på att min kära ska svara så att jag får Gratta honom på födelsedagen. Jag säger väl Grattis till honom här oxå, får hoppas att han läser detta inlägg:)
Grattis min underbara! Du är bäst och jag älskar dig!
My endless love

My love, there's only you in my life, 
The only thing that's right. 
My first love, you're every breath that I take, 
You're every step I make. 
And I, I want to share, all my love with you, 
No one else will do. 
And your eyes, they tell me how much you care. 
Oh yes, you will always be, my endless love.

Two hearts, two hearts that beat as one. 
Our lives have just begun. 
Forever, I'll hold you close in my arms, 
I can't resist your charm. 
My love, I'll be a fool, for you I'm sure, 
You know I don't mind. 
Cause you, you mean the world to me. 
Oh, I know I've found in you, my endless love.

 


Inspirerad...

...av kärleken.
Det är en otrolig viktig del i livet.
Jag är så glad och tacksam över att jag har hittat min kärlek i livet och att många av mina vänner har hittat en fin person att dela livet med. I lycka och olycka finns man där för varandra. I vått och torrt.
Det är något otroligt speciellt med den kärleken.

Lyssna på den fina låten nedan. Så vacker! Jag kan lyssna på den om och om igen och tårarna bara rinner ner för kinderna. Jag kan inte hjälpa det. En känslosam fin låt.
Kärleksvisan
Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig.
Var inte rädd, jag går bredvid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har
och låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig.

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Så låt mig få bära dig när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig
för du betyder allt för mig.
...................................................................
Jag har varit utan min kärlek i lite mer än tre veckor och det dröjer kanske tre veckor till tills vi ses.
Saknaden känns i hjärtat!
Men det är just den där starka kärleken som gör att man klarar otroligt mycket tillsammans.
Var rädda om varandra, haka inte upp er på petitesser och lyssna på varandra.
Nu ger jag er en annan fin låt av Agnes och Björn Skifs.
When you tell the world you´re mine
You're the future I belive in
I know you through and through
Your each and every heartbeat, every breath
Everytime I look at you
I'm blindet by your presence
In this moment that we're in
If God was to describe you
Where would he begin
Your colours blend together
And you become the light
If only you could see the way you shine
Darling, when you tell the world you're mine
You're mine, against all odds my love
What we have, it is unbreakable
More lyrics: http://www.lyricsmania.com/when_you_tell_the_world_youre_mine_lyrics_agnes_and_bjorn.html
All about Agnes And+Bjorn: http://www.musictory.com/music/Agnes+And+Bjorn
You're the future I believe in
I know you, through and through
Your each and every heartbeat, every breath

Eveytime I look at you
I'm blinded by your presence
In this moment that we're in
If God was to describe you
Where would he begin
Your colours blend together
And you become the light
If only you could see the way you shine
Darling, when you tell the world you're mine
You're mine, against all odds my love
What we have, it is unbreakable

<3


På tal om mode

Något som ska inhandlas i vår och sommar är klänningen med stort K.
Kort framtill och lång baktill.
De två första klänningarna kommer från "InLovewithfashion"
Underbara färger, puderlila. En av vårens många färger.
Sån vacker klänning.
En annan som är lite mer festklänning.
Lite inspiration såhär fram mot kvällskvisten.
......
Känner mig lite friskare, äntligen. Känner mig även bättre själsligt efter att ha fått prata med en god vän och med min fina Kärlek <3 Jag behövde det, inte roligt att vara hemma en hel vecka och känna sig helt slut.
Nya tag i veckan som kommer och som sagt
Lyssna till din stilla röst "Jag försöker igen imorgon"

Lyssna till din stilla röst

........................
Nu till något annat som börjar med mod.... Mode, som jag fullkomligt älskar.
Jag har suttit nu och kurerat mig och malt "Stylisterna". Program efter program, hade glömt bort att den andra säsongen hade börjat. Om det är något jag brinner för och som jag mer än gärna skulle vilja utveckla mer så är det Mode, styling och design. Ja allt som har med makeup, kläder, hår att göra.
Älskart!

Har många gånger funderat på att ta och göra min blogg mer inriktad på just mode och styling men då får man ju slåss med alla andra modebloggare, gäller att sticka ut;) Får väl se om bloggen går den vägen.....
Jag kan tänka tillbaka när jag var runt 14 år. Jag sydde hela tiden. Jag tog fram nåt tyg och skapade en klänning, coolt linne, nån häftig tröja. Jag vill alltid sy något dramatiskt och nåt som inte fanns i affärerna. Mitt inköp av symaskin måste nog ske snart, så att jag kan börja skapa igen.
Nu blir det att se hur deltagarna i Melodifestivalen valt att styla sig.

Kärleken min


.......

...att det aldrig går över... fortfarande sjuk! Snörvlar och allmänt hängig...missat jobbet på en vecka! Varför kan det inte bara gå över. Pratade med min svärmor imorse. Jag skulle egentligen åka till nypan för att träffa dom men det blir att vara hemma och krya på mig istället. Nu fick jag även höra att min mamma och pappa även skulle vara i nypan...Åhhh! Vad irriterande, jag vill diit! Får väl se hur denna dagen blir och hur jag mår imorgon.
Jag har iallafall försökt att få lite frisk luft igen. Solen strålar ju så underbart.
Men efter den promenaden blev jag lite yr i skallen...så det blev hem igen och vila.
Våren är här! Nästan iallafall.
Jag och min kära kombo Jennie, vi bor tillfälligt tillsammans och väntar på bättre tider, haha:)
...................
Just nu lagar vi lite mat. Det blir Kyckling i ugn, couscous och sallad på det, det blir grejer det.
Igår hade vi filmkväll. Vi kollade på "Footloose" Det är en gammal film från 1984 som dom gjort om till nutidens "Footloose"
En häftig film med mycket dans och musik. En film i min och Jennies smak.
Den var riktigt bra!

RSS 2.0