Heldag med tjejerna

Har kommit hem från en liten kvällspromenad, det är så härligt ljummet ute. Mötte upp Älskling när han hade tränat klart.
Igår var jag ledig ..åh va skönt det låter. Träffade upp Anna L i stan på morgonen, gjorde några ärenden och sen gick vi till Condeco och tog en lunch. Vi satt på deras uteservering i solen och njöt av vädret och maten. Sedan kom Anna T, vi satt och pratade och hade oss men gick sen vidare lite på stan. Vi mötte upp Cissi och bestämde oss sen för att köpa en glass och satte oss i värmen på lejontrappan. Härligt!!! Första mjukglassen för i år:)
Det blev en heldag med tjejerna på stan.

Åkte hem och tog mig ut på en liten promenix. Vid klockan sju åkte jag till Anna T. Hon hade lagat en sån god middag. Fylld kyckling och råris, mums! Anna och Anna och jag satt och mumsade och pratade. Tack tjejer för en underbar dag och kväll.

Nu sitter jag här i soffan och är lite halv trött. Ska kojsa snart. Ska jobba imorn, hoppas dagen går fort.

Godnatt

Med sorg i mitt hjärta

image152

Myspys

Just nu sitter jag i soffan, har poppat popcorn på det gamla hederliga sättet. I kastrull. Jättegott och nyttigt..mums. Sitter som sagt och myser i soffan och kollar på Down with love. Har sett den filmen förut men det är en ganska härlig film ..60-tal, mycket färger och lite små komisk sådär.

image151


Snart kommer Äskling hem från träningen så då blir det mer mysa av.

Hoppas ni har en trevlig fredagskväll

Djurplågeri!!!

Jag har precis vart inne på Facebook och jag är så arg så hela jag kokar! Har sett två videor....som jag inte skulle ha kollat på för nu är jag så arg! Den första videon där hundar och illrar slås mot marken och flås levande bara för att människor ska få ta på sig en vacker päls!! Den andra videon är från japan där de fångar delfiner och sedan snittar upp dom levande. Delfinerna ligger där och skakar av smärtan.
Vad är det för människor som gör sådant. Det finns bättre och hederligare sätt att göra detta på. Nää djuren måste ju vara levande och känna smärtan medan människan långsamt tar deras liv. Jag kokar!!!!!!!!!!!!



image150


Jag hoppas innerligt att det blir ett stopp för djurplågerier. Men vart man än kommer i världen så kommer det nog alltid finnas grymma människor som anser att detta är okej. Det är inte okej!!!!!

Dagens bild

image148
Lauren Conrad och Audrina Partridge


Sitter och kollar på The Hills innan det är dags för sängen.

Dagen på jobbet gick fort idag, hoppas det går lika fort imorgon. Det är så skönt att komma hem efter jobbet en fredagkväll. Jag är en sucker för fredagkvällar hemma:)........då alla andra går ut och partar järnet.




Bild: Glamour.com

Slottsskogen och fynda

Åhh, vilken härlig dag! Det var så skönt att sitta i slottskogen och mysa i solen.

  

Sedan fick vi tjejer ett ryck och tog oss till stan och kikade runt i lite butiker. Jag hittade dessa skorna. Blåa och fina. Jag har så många svarta skor så jag behövde lite färg i min sko garderob. För bara 100 kronor. Vilket fynd:)

  
Kolla in mitt fina plåster vid hälsenan, hihih, har köpt plåster med disneyfigurer. På min hälsena just nu sitter lejonkungen.


Nu sitter jag i soffan och kollar på gamla sex and city avsnitt!!

Ledig dag

Imorse gick jag upp och tog en timmes promenad i solen, det var välbehövligt. Har hittat en bra runda att gå.

I eftermiddag ska jag träffa Anna och Carro. Vi ska ta vara på det underbara vädret och det gör vi genom att ta med oss filt och lite mat till Slottskogen, härligt! Sitta där i solen och snick snacka.

Nu sitter jag här och väntar på att Älskling ska vakna. Ska äta lite frukost tänkte jag och det blir fil med äppelmos och russin och ingefära /citron te.

Efter frullen bär det av för att köpa utemöbler till balkongen:)


Ridning i solskenet

Åhh..vilket härligt vårväder! I förmiddags var jag med några arbetskollegor och red. Det var jätte längesen jag red sist. Men det var så kul. Först fick testa att kasta lasso, hehe.

       

Sen var det hopp upp på hästen. Min vackra häst var så snäll, Albert hette han.

        

Det måste jag göra igen!


Tillbaks från Fjällen

Fjällen var göör härligt att vara i. Men det tog på krafterna att vara där med jobbet, fullt ös!
Första dagen åkte jag scooter. Jag vågade dock inte köra själv...fegis. Det verkade vara så tungt att köra. Jag åkte med en kollega istället.  Men det var så härligt! Vi åkte fort och underbara vyer var det uppe på fjället.

        

Andra dagen åkte jag skidor. Det var två år sedan sist så jag var rätt nervös. Men jag tror om man har åkt skidor sedan man var liten så sitter det i kroppen. Det var så kul!

Det var party, after ski, jacuzzi utomhus! men en hel del möten också man var ju där med jobbet trots allt.
  


Nu är det dax för vår! Jag fick iallafall smak av riktigt vinter i år.
image134

Klipp klipp

Var på stan idag med Anna. Gick och kikade i affärer och sedan åt vi Sushi, mums.
Jag fick inspiration av en bloggerska vid namn Kelly "kellybellybutton". Köpte en klänning på Gina Tricot som var på rea,  79 kr.
Denna klänning klippte jag av toppen på och det blev en kjol:)
Före:                                          Efter:
                

Äntligen kan jag använda alla min toppar nu när jag inte kommer i mina jeans.


Fjällen

image125

Jag har haft ångest ska jag säga. Jag bestämde mig i sista minuten. Men på torsdag åker jag till fjällen med jobbet. Jag tror det var två år sen jag sist var i fjällen. Här ska åkas skidor:) Hoppas att vädret blir så fint som på bilden. Då kan man bara sitta i snön och sola!
Nu är jag ledig tisdag och onsdag...härligt! Sedan åker jag på torsdag och kommer hem på söndag! 

Migrän!

Igår hade jag och Älskling en heldag med min systerson Charlie. Vi var på Universeum, det var första gången vi var där. Det fanns mycket att se. Till exempel: hajar, fiskar och sedan fick man gå igenom regnskogen som var jättefuktig och med lite duggregn. Gå absolut dit om ni har barn.
Man får verkligen en smak på hur det är att vara småbarns föräldrar. Urmysigt! Men också tufft att få ihop dagen med mat, blöjbyten och annat.

Igår kväll fick jag migrän och jag har fortfarande huvudvärk. Det är så irriterande! Ingenting verkar hjälpa.
Ska försöka äta lite och sedan lägga mig o kolla på film. Tänkte se "Carolina moon".

Insikt

Kom hem för en stund sedan från Anna. Anna hade ett recept till en Ananaskaka som vi gjorde iordning. Jag, Anna, Alexander och Matthew fikade och hade det trevligt. Kakan var såå himla god..Mums!

Så nu är jag hemma och ska strax lägga mig. Imorn jobbar jag bara till 17.30, sen är det helg!!!!
På lördag ska jag och Älskling passa lille Charlie hela dagen. Ska bli så mysigt.

Denna goda Ananaskakan får bli min sista godbit på länge för nu går det inte längre. Ställde mig på vågen när jag kom hem och ....nej jag kommer inte säga vad den stod på. Oh my god säger jag bara.
Nu gäller det ...Nu eller aldrig! Jag ska börja min räddning med en Detox = Rensa ut kroppen. För det handlar inte bara om hur mycket man väger utan hur man mår.
Kroppen ska må bra, den ska man leva med hela livet.

GODNATT





Dagens bild

                       image124

RSS 2.0