Begav mig...

till älskade nypan för att spendera tid med min brors familj.
Mysigt som alltid. Min brorsdotter blev så glad att se mig, hon sprang till min famn när jag kom och hon hade ritat en sån fin teckning till mig också, jag blev så rörd. Jag är så glad att jag får spendera en heldag bara hon och jag imorgon <3
Nu ska jag sova gott inatt och se fram emot morgondagen.
Vid min sängkant så vackert.

Midsommar

Midsommaraftonen kom och det var toppenväder!
Det blev lite av det klassiska midsommarfirandet vid en midsommar stång där familjerna dansade små grodorna och en del folk från gamla tider som man kände igen.
Sedan satte vi oss i en cab som Ida och Martin körde under dagen. Härligt men blåsigt :)
Jag, mina barndomsvänner med respektive åkte till havet och fikade.
Frammåt eftermiddagen/kvällen blev det tårta, midsommarmat, prat och härlig promenad och kvällen avslutades inomhus framför brasan. Underbart!
Ida, Amalia och en av alla fina hundar
Kvällspromenad med mina fina tjejer.
..................
Nu sitter jag här rakt upp och ner och känner mig lite rastlös. Det har varit många att träffa, åkt hit och dit så när det plötsligt blir lugnt och tyst får jag lite smått panik. Men det var det jag ville med min andra vecka semester, så jag får väl bara ta och njuta av lugnet. Idag blir det att tvätta och mellan varven bara vara.

Semester..kan du inte vara för evigt

Jag njuter i fulla drag av min semester. Idag blir det sista dagen hemma hos Mamma och Pappa.
Imorgon blir det Midsommarfirande med några vänner, det ska bli så underbart!
Min älskade är iväg igen så han kan inte vara med och fira midsommar, jag saknar honom redan. Men vi hade en härlig helg tilsammans innan han begav sig. På fredagen gjorde vi något vi aldrig har gjort tillsammans i sverige, vi tog in på hotell. Vi är nästan aldrig själva nu för tiden så det var riktigt mysigt att bara vara vi. Mysa och prata. Det var ju sedan min födelsedag på lördagen så vi tänkte varför inte :)
Lördagen spenderades hemma hos älsklingens familj. Jag fick mitt goda förmiddagskaffe och sen var det dags att göra sig fin inför bröllopet. Våra vänner skulle gifta sig <3 Vigseln var i Eko-templet i Hagaparken i Stockholm. Så vackert! Festen höll på hela kvällen och natten. Det var god mat och massa dans.
Min favoritklänning dagen till ära.
..................
Nu blir det frukost med mamma ute i solen.
Ha en trevlig Midsommarafton!

<3

Jag har börjat min semester hemma hos mamma och pappa. Bara vila upp sig och umgås. Igår var jag och mamma i stan och fikade och strosade lite. På kvällen åkte vi till ett jättemysigt ställe och grillade. Solen sken så vi kunde sitta där ganska länge.
................................................
Igår var även en dag då solen sken för en fin liten änglaflicka vid namn Molly, mina tankar gick till mina vänner som igår begravde sin dotter. Jag har dem alltid i tankarna men extra mycket igår. Det är en sådan oerhörd orättvisa i att behöva begrava sitt eget barn. Jag vet att skruttan Molly har det bra där hon nu befinner sig och det ger mig tröst i denna sorg.
Vila i frid Molly <3


Mamma och Pappa
se vad jag kan
jag kan nu gå
och jag hoppar lite grand
för mina vingar de bär mig
varthän jag än vill
Flyger dit där du är
och följer ditt liv
Fast du inte ser mig
så är jag alltid där
någonstans runt om dig
i universums stora sfär
För jag färdas över ängar
bärs upp av en vind
tittar till dig och flyger ner
och ger en puss på din kind

För jag är den stjärna
som lyser stark och klar
Jag är ljuset inom dig
som alltid stannar kvar
............................................................
....


För lite tid och ork...

Jag har verkligen inte haft någon inspiration eller tid att blogga men jag vet att jag gillar att blogga så jag tänker inte ge upp. Min vecka slutade inte så bra, började med att jag fick fira nationaldagen på akuten. Drog mig dit efter haft magsmärtor i en dag. Tänkte att det skulle gå över men tänkte sen att det är allra bäst att kolla upp det, man ska vara rädd om sin kropp.
Läkarna hittade en cysta i äggstocken och storleken på den gjorde att jag hade smärta. Så nu har jag vilat mig, försökt att gå ut för att få lite sol och frisk luft men går som en gammal tant så nu blir det att slänga sig i soffan. Jag och Jennie har unnat oss godis och chips och ska se på film. Jag känner mig febrig och matt i kroppen, det är nog kroppens sätt att säga till att något är fel. Jag är extra rädd om min mage med tankte på att man har drömmen om att bli mamma någon dag i livet.
Jag ska vila mig men om det fortsätter blir det att kontakta läkaren igen. Cystor ska försvinna av sig själv så vi får hoppas att det gör det.
Annars rullar det på...första helgen på länge som jag är hemma och tar det lugnt. Det är rätt skönt, men om bara det onda ville gå bort skulle det vara skönare :)
Ära vare gud i höjden!!!, idag kom skatteåterbäringen!! Haha, från Robin Hood ni vet ;)
Det känns bra att det kom i rätt tid när man behöver det som mest.
Ta hand om er denna härliga fredagskväll!

RSS 2.0