Rapportering från en sjukling

Man börjar känna att våren är på väg. Har varit sjuk i några dagar men har begett mig ut på promenad iallafall för att få frisk luft och solljus. Det gör en gott! Det är helt otroligt vad solen och just känslan av att våren börjar komma gör med folk. Härligt! Ska bli skönt när jag väl har blivit helt frisk och kry att gå ut härliga promenader och sitta i solen och njuta. Jag som är en riktig sommar människa blir helt tokig när solen lyser och vill ut direkt!

Nu blir det vila denna kväll. Lite fil och te skulle smaka bra just nu, och en eller två alvedon:)

Ha en myspys tisdagskväll!


Blä för att vara sjuk...

Säger jag bara....
När allt man vill är att känna sig pigg och alert. Istället känner man sig helt sänkt. Ont i magen, ont i huvudet, ont i halsen....allt på en gång!
Jag var iallafall kry på lördagen då det var dop för min väns lilla fina flicka.
Det ville man ju inte missa. Så jag piffade till mig medans jag kände mig illamående mest hela tiden...Men det gick bra tillslut. Jag och jennie tog sällskap till dopet.
Väl där var det hur trevligt som helst!
Det blev kavaj och rosa klänning.
Lilla tjejen var så söt som alltid:) Det var riktigt fint i kyrkan. Amailas Morbrors tjej sjöng så vackert i kyrkan, då var inte ett öga torrt. Så otroligt fint!
Firandet fortsatte i en lokal bredvid kyrkan. Där bjöds det på smaskigaste smörgåstårtan och efter det blev det kaffe och tårta.
Riktigt fin Monkey tårta. I Amalias ära;)
..................
Efter dopet så blev jag och Jennie hämtade av vår fina vän Ida och vi begav oss hem till hennes mamma, ut på landet. Så himla mysigt!!
Det bjöds på Taco.
Sedan mös vi till det i soffan med alla deras djur. Två katter och 4 hundar, härligt med djur:)
Vi kikade på Melodifestivalen och hade det supertrevligt!
Var härligt att träffa Ida och Martin som jag har saknat så <3 Även härligt att träffa hennes familj!
Nu ska jag lägga mig och vila, känns som febern börjar smyga sig på....!

Mormor mys

Igår åkte jag till min Mormor. Mamma och Pappa var där och hälsade på under helgen så då passade jag på att åka och hälsa på jag med. Kände mig inspirerad när det kom till klädvalet. Snälla Jennie lånade ut en svart kavaj till mig:) Till detta hade jag en svart kjol, gammeldags rosa linne och ett armband i samma färg. Riktigt kul när man känner sig inspirerad och nöjd:)
Hemma hos Mormor myste jag en massa med söta Nelson som är mormor kisse. Mormor sa hela tiden om inte Nelson skulle ta och följa med mig hem...jag skulle inte tacka nej. Han är ju bedårande:)
Här sitter Nelson och äter på sitt kattgräs. Plutten:)
..................
Vi lagade middag tillsammans och det blev Lax och potatis, mums!
Efter maten började vi spela UNO, det är ett spel som jag har växt upp med:)
Det var otroligt mysigt att vara hos Mormor. Få prata och umgås.
....................
Idag har Jag och Jennie varit och kikat på stan, letar efter en egen kavaj;)
Hittade dessvärre ingen.
Nu lagar vi mat.
På matsedeln står:
Kyckling, Bulgur, hemmagjord Tzatziki och sallad med oliver.
Det lät väl inte fel:)

When a goodbye kiss feels like this

"Don´t you wanna stay"
I really hate to let this moment gotouching your skin and your hair falling slowwhen a goodbye kiss, feels like this

don't you wanna stay here a little whiledon't you wanna hold each other tightdon't you wanna fall asleep with me tonightdon't you wanna stay here a little whilewe can make forever feel this waydon't you wanna stay


lets take it slow i don't want to move to fasti don't wanna just make love, i wanna make love lastwhen your up this high, it's a sad goodbye <3
Att en kärlek kan vara så stark. Jag är förundrad men inte förvånad. Jag och min fina firade 9 år och 4 månader dagen efter Alla hjärtans dag. Vi kommer att spendera en tid ifrån varann i omgångar men det klarar vi det vet jag:) Kärleken och vårat band till varandra har bara blivit starkare och starkare.

Helgen är här. Jag och Jennie har varit på en morgonpromenad och sen ätiit en god och nyttig frukost.Nu ska jag fixa mig för att sen åka och träffa upp mamma, pappa och mormor.



Helg i härlig idyll

Helgen har varit så underbart mysig! Vi åkte till våra vänner som bor i ett hus lite ute i skogen vid vattnet. Det var en sådan härlig idyll där ute nu på vintern, massvis med vit pudersnö och kallt var det men vi satt inomhus och myste för fullt.
Här sitter Älskling och våra vänners lille J framför brasan och har det gott:)
Älskling är så bra med barn och alla barn verkligen älskar honom. Det ska bli en fröjd att en vacker dag se honom som pappa.

Vi åt god mat, pratade och umgicks. Övernattning både fredag och lördag.
Ville inte att helgen skulle ta slut. Men måndagen kom och det var dags att gå upp till jobbet, det var inte fy skam det heller. Inte när man har sådana härliga kollegor att träffa:)
..................................
Måndag kvällen är nu här och jag har snicksnackat med Ida, räknar ner dagarna tills dom kommer uppåt och hälsar på så att jag får krama om dom båda!
Knäckemacka med makrill och ett stekt ägg har slinkit ner och nu blir det att villa mig så att jag är pigg till imorgon. Det är ju trots allt Alla <3 dag imorgon!

Återigen...

har en dag på jobbet gått förbi och jag är förvånad hur pigg jag är. Går upp tidigare än jag gjort på flera år.
Kommer hem från jobbet och har energi kvar...skönt! Men idag kände jag mig trött när det var sista halvtimmen på jobbet. Men jag tror att det kan bero på att det är fredag imorn och att jag längtar till helgen.
............................
Igår var jag och handlade. Oj oj oj vad nyttigheter det blev. Massa goda nyttiga saker. Idag hade jag Lax, morötter, tomater och vitkål med mig till jobbet. Imorn blir det Bulgur, tonfisk och en sallad vid sidan av med tomat, sallad och oliver. Ja nu är det bara att sätta igång. Snart är våren här och denna vår blir annorlunda så det är väl bäst att göra den lite mer annolunda och sätta igång med en nystart för både kropp och själ!
....................
Imorn ska jag och min kära åka till våra vänner O, M och deras lille J. Det blir även övernattning:) Ska bli hur mysigt som helst! Så låt nu fredagen gå fort så att vi får bege oss till våra fina vänner.
Hör och häpna...jag ska gå och slänga mig i sängen nu.... Känner att jag behöver en riktigt god natts sömn.
Godnatt

Redan februari....skönt!

Redan februari. Men just nu är det ganska skönt att tiden går fort. Desto fortare dagarna går desto fortare blir det vår! Som jag längtar!
Idag hade jag en lite färgklick på mig för att locka hit våren:)

RSS 2.0