Wedding

Sitter med en kopp kaffe och piggnar till lite.
Igår var det bröllopsfest. Alltid lika kul att gå på bröllop och få klä upp sig.
Brudparet var så vackra och så söta, dem hade till och med gjort en dans som dem visade upp, en fin bröllopsvals med snurrar och lyft till den vackraste låten men Amr Diab
 
God mat och mycket musik och dans. Tur att skorna jag köpte var supersköna att gå i trots de höga klackarna. Så det var bara att dansa loss :)
 
Efter att inte hunnit ätit på hela dagen då vi var på stan och gjorde ärenden och sen fixa iordning oss och sen iväg till festen så var magen glad att få i sig smarrig orientalisk mat.
........................
 
Jag och älskling matchade med vinrött :) Älsk var så otroligt stilig och jag blev jättenöjd med min outfit. Fick äntligen tag i en sådann klänning som jag letat efter i månader :) 
 
..................................
 
Älsklings lillebror passade våra vänners hund under kvällen då vi skulle åka till festen tillsammans och dem lämnade även henne över natten hos oss, så nu myser vi med Bella förfullt. Trots att vi kom hem vid klockan tre igår så gick jag upp halv nio för en promenad med Bella, härligt att ha hund, då kommer man ut på promenader oftare :)
Söta Bella
 

Höstigt

Fram med höstkläderna, är inte riktigt beredd på hösten i klädväg, men härlig luft är det ute måste jag säga, friskt och skönt.
Morgonen var lugn hemma med älskling. Nu är jag iväg hos bror min. Myser med familjen och mamma. Bjöds på god rotfruktssoppa.






Skon med stort S

Var på stan igår och letade bröllopsoutfit. Det blev tillslut klänningen i tidigare inlägg. Fyndade dessa skorna och blev överlycklig att äntligen hittat en hel matchande outfit. Är dom inte underbara?
Efter stan åkte vi hem till våra vänner A och P för att umgås. Blev lite bus med barnen deras och även sötisen Bella (hunden som vi passade) Sen tjatter i timmar och massa gott.
 
 
Nu är det en kaffekopp framför Oprah som gäller. Sen träffa upp mamma en sväng.

The Dress....kanske

Var nere på stan idag för att kolla på klänning igen. Vill ha en klänning som inte är för mycket men inte för lite.
Hittade denna klänningen och om man har rätt accessoarer så kan den bli toppen. Men ska kika vidare.
Vad tycker ni?
 
 
Ska bli riktigt kul att få gå på bröllop igen!
Måste nog hitta ett par skor oxå. Har med mig ett par skor med remmar men om det ska vara så här höstigt så blir det nog inte så passande med dom skorna. Men dom är så himla sköna så att man kan dansa hela kvällen. Får se vad jag hittar.
 
 

Finna ro

Efter att ha varit igång så har jag ibland svårt för när det blir för lugnt,blir rastlös. Jag gillar när det är full rulle. Trivs när det är liv och rörelse. Det kan ta ett tag för mig att finna ro efter att ha varit igång, men till slut är det riktigt skönt att bara ta det lugnt, men inte för länge bara. Idag har det varit en otroligt lugn dag. Idag har vi gjort just det...tagit det lugnt, bara chillat hemma, gick ut en sväng i regnet för att köpa våffla och glass :) Så nu blir det fredagsmys!


Idéer och minnen

Igår var jag uppe med tuppen och åkte iväg för att spendera dagen med min brorsdotter. Vi hade en jättehärlig dag tillsammans. Det är så skönt att få samma kontakt med henne som jag har fått med min systerson. Har varit med dom båda sedan deras födsel och älskar dom mer än livet själv. 
Lekte, gungade, åt lunch på stan, hade roligt i bilen mellan alla våra destinationer. Hon är bara för härlig!
Vi tog en härlig promenad längst ån och stumpan vilade middag.
 
Idag har jag funderat och min hjärna har snurrat med ideér. Tog mig ut på en promenad efter att regnet var borta, iphonen åkte fram mellan varven för att anteckna mina idéer. Solen tittade fram medans jag promenerade längst gatorna i min gamla hemstad. Gick förbi min allra första egna lägenhet. Där har man haft riktigt skoj och såå många minnen! Både i lägenheten och utanför, haha:) Det känns så länge sen, ja det är ju trots allt 10 år sen. 
 
Nu ska jag göra plommonkräm av plommon som mamma och pappa gav mig. Gott!
 

On my mind

I min hjärna finns det så mycket tankar just nu. Jag har haft lätt att ta stress, har haft lätt att inte stressa upp mig i onödan för en sak och jag har haft lätt att tänka att det löser sig eller att inte lägga energi på onödiga saker. Nu är det inte lika lätt längre. Men jag försöker, försöker finna ro i mina tankar. 
............................................
 
Jag är så tacksam för den här tiden just nu. Jag njuter att varje minut. Helt underbart att få spendera så mycket tid med min älskling och även med min familj (en del av den iallafall) fick en dos kärlek av min systeryster med familj för inte så länge sen iallafall. Idag har jag varit och fikat med mamma, pappa, bror med sin familj på stan sedan åkte vi hem till min bror och fortsatte umgås, härligt! 
...............................
 
Imorn är en ny dag och den dagen ska jag och älskling börja med en skype-dejt med våra vänner som just nu bor allt för långt borta. Sen tänkte jag gå ner på stan för att kika lite i butikerna, måste kolla efter en klänning till bröllopet vi ska till och två veckor. Skulle vilja ha en långklänning så får se om jag hittar nån. 
Den här klänningen skulle inte vara fel.
 

Bella

Helgen har gått förbi snart och helgen har vi spenderat med denna sötnosen, Bella.
 
Våra vänner skulle bort över helgen och frågade om vi ville vara hundvakt, såklart vi ville det. Bella är ju en liten favorit när vi kommer hem till dom. Vi har lekt, gosat och promenerat. Efter dom här dagarna har man fått smak på hur det är att ha hund och inte vilken hund som helst utan en sällskaplig och busig hund. Jag är imponerad hur dom klarar det med en busig hund och tre barn. Men vill man något så klarar man av det och vem vill inte ha denna sötnosen.
 
En utav våra många promenader och vi var ute många gånger kan jag säga :-)
 
Igår var det sommar igen efter några höstiga dagar, härligt!
...................................
 
Den här söndagkvällen ska jag spendera lite framför en serie på datan som jag fastnat för. Jag har blivit van att vara utan Tv (eftersom min mamma och pappa inte har någon) så jag måste säga att i mitt framtida hem kanske det inte kommer finnas en Tv. Man hinner ju med så mycket när man inte bara kan slötitta på strunt på Tv. Så jag väljer att titta på strunt på datan istället, haha ;-) Dator skulle jag nog inte klara av att vara utan. Iallafall, jag har två favoritserier, dessa två serier inspireras jag av, bägge handlar om kvinnor mitt i livet (reality serie) med både karriär och familj. Båda är framgångsrika och har startat eget företag från sina egna idéer.
Så nu ska jag sätta mig och inspireras.
 
 
 

Regnigt och grått

Då är det bäst att stanna inomhus.
Idag gick jag upp tidigt och fick umgås med min brorsdotter, vi lekte lite och sen körde jag henne till dagis, härligt att få lite mys med henne på morgonkvisten. 
Även igår blev en tidig morgon. Jag och älskling begav oss till Sthlm för ärenden. Lunchade på ett mysigt ställe på söder och medans älsklingen gjorde lite av sina ärenden tog jag en spontan promenix med en fin gammal vän och hennes underbart söta son. Det var så härligt att träffa henne och lilla Edvin. 
Solen lyste och det är fortfarande riktigt varmt men så fort skuggan kommer, burrr. Då blev det skinnpajen på.
 
 
Jag och älsklingen kom tillbaka till Nypan och åkte då för att passa min brorsdotter. Sicken tur att både jag och älskling åkte till henne, han är ju en av hennes favoriter :-) 
Nu blir det en lugn och skön fredag.

Man hinner landa lite....

 tills det blir att få umgås med fina människor igen. Älskar när det är liv och rörelse!
I torsdags kom min bror, min sägerska och min brorsdotter på besök.
.................
 
Inför besöket fixade jag lite här hemma hos mamma och pappa där jag bor tillfälligt.
Satte igång att stryka, dammsuga, damma, tvätta, hänga upp tvätt osv.

Jag känner att jag saknar ett hem att rå om. Det kliar i fingrarna på mig ibland. Men denna tid utan något riktigt hem har även sin tjusning. 
.....................
 
Vi var ute i skogen och plockade kantareller och lingon. Lillstumpan bara gick som en ångvält fram i skogen, trots att det var snårigt och grenar överallt. 
Plockade massor av lingon så nu har mamma gjort rårörda lingon, blev jättegott!
En dag åkte vi ut till ett mysigt ställe. 
Där fanns hav av solrosor.
och en hästhage och massa annat skoj.
 
Idag blev vi färre personer här hemma igen och det har varit en lugn kväll. Håller på och packar för att åka med tåget imorn till Nypan.någon vecka tidigare än jag tänkt mig men men.. det ska bli jätteskönt att komma dit. Får ju träffa min underbara man då :)
 

Ännu en dag

Igår sa jag hejdå till Älsklingen för ett litet tag.
och han sa hejdå till kossorna ;)
 
Den här nyfikna kossan ville komma fram och prata ;)
 
Idag är solen framme igen så det blev en promenad i solen och sen lite träning efter det på pilatesmattan.
Mellanmålet blev en smothie med ananas, banan och linfrön.
 
Nu blir det duschen och en sväng in till stan.

Goa Götet

Vi är nu tillbaka efter trippen till Göteborg.
Resan ner, mannen min körde så att jag och mamma kunde lata oss. 
 
Vi fick en del solsken som vi kunde njuta av.
 
Härliga Göteborg! Jag saknar staden lite, det var ju vårat hem i hela 4,5 år. Det finns mycket med Göteborg som jag gillar, härligt att vi har familj här så att vi kan njuta av staden tillsammans med dem.
 
Myste med denna sötingen Blixten :) Blixten är en dvärghamster så söt så.
 
Blev mycket lek och spel :)
 
Kräftskiva och tårta efter det för att fira min systersson som blir hela 6 år imorgon!
Lilla killen har blivit stor och han är bara för underbar!
 
 
Kräftor och ostpaj, mums.
Det var så härliga dagar hos systeryster min!
Dagarna går så snabbt bara, ville inte åka därifrån. 
 

RSS 2.0