Utmaning:)

Tack för utmaningen Fitri! Här kommer mina svar:)


1. Vad heter du?: Patricia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Päls
3. Flicknamn: Paulina
4. Pojknamn: Pontus
5. Yrke: Polis
6. Färg: Pastellfärg
7. Klädesplagg: Polotröja
8. Mat: Pannkaka...mums.
9. Sak i badrummet: Pincett
10. Plats/stad: Paris, Je t´aime;)
11. En orsak att vara sen: Poliskontroll...
12. Något man skriker: Party!
13. Film: P.S. I love you....underbar film:)
14. Något man dricker: Pommac
15. Band: Pet shop boys
16. Djur: Papegoja...vad passande:)
17. Gatunamn: Prinsgatan
18. Bil: Porsche
19. Sång: Poker face
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Paintball

Sådär ja då var det dags att sova. Upp till jobbet imorgon.
Godnatt!

Goda Nyheter!

För bra för att vara sant!!!!!!
Mer om detta talar jag om lite senare.

Snart ska jag och älsklingen ta en promenad ute i vinterlandet. Än så länge har det inte töat bort. Rätt så härligt att det blev riktig vinter innan våren tar vid. Efter promenaden ska jag åka och handla lite mat och annat. Imorgon ska jag börja min Detox vecka. Känner att det vore härligt att rensa kroppen.
 
Pratade med mamma och pappa i helgen och dom skulle också börja med Detox nu. Dom är riktigt duktiga mina föräldrar, håller sig igång med lite av varje. I helgen var dom ute och åkte långfärdsskidor. En särsklid eloge till min pappa, med det arbete han har följer fika stunder med ganska ofta. Men pappa har nu börjat ändra sina vanor. En frukt istället för en bulle. Du får bli min förebild pappa!

Om man vill ändra sina vanor så kan man!



Baby goodbye (goodnight)

Nu har jag krypit ner i sängen. Ska lägga mig för imorn blir det upp och jobba. Melodifestivalen var ju ikväll men jag hade det bara i bakgrunden. Tycker inte det är så bra i år. Petra Mede är bra men inte i detta sammanhang. Hon blir lite för sarkastisk ibland. Höjdpunkten ikväll var nog EMD med "Baby goodbye". Såg i och för sig nästan bara deras framträdande men dom hade en härligt svängig låt och är söta som få.

Till något helt annat.
Igår var faktiskt jag hos frisören....senast var nog ett år sedan.....Jag har haft en frisör som jag gillat och känner mig trygg med, men hon bor på andra sidan sveige. Så jag blev bara tvungen att söka upp en duktig frisör här. Jag har hittat henne. Jätteduktig tjej! Så nu har jag klippt av mer än en decimeter på längden och klippt upp det lite. Känns inte som mitt eget hår...mitt hår var så långt och slitet.  Nu är det fräscht och fint:)

Nu ska jag lägga mig och mysa.


Besök på solarieöarna, behövligt.

Idag tog jag mig iväg till gymmet och passade även på att sola, det var härligt bägge delarna. Längar så otroligt till våren och solen. Men det har iallafall blivit lite ljusare på dagarna.

Jag har börjat läsa igen. Jag har mina stunder, ibland läser jag bok efter bok och ibland dröjer det innan jag läser igen. Det gäller att hitta böcker man fastnar för. Dessa var mina kap för några veckor sedan. Det var rea så jag passade på.

Just nu läser jag "12 veckor till ett självläkande liv" av Sanna Ehdin. Väldigt intressant med mycket fakta om kost och hälsa men även mycket om tankens kraft. Den passar jättebra för mig nu, eftersom jag känner att jag behöver vända på mina vanor och även mina tankar.

Sedan ska jag börja läsa "En sorts kärlek" av Ray Kluun. Blev tipsad av Ida, en bok som sätter sig i ens själ kan jag tänka mig.

Lite boktips såhär frammåt kvällen. Sitter här nu med en kopp kaffe.....jag är nog den ända som kan dricka kaffe såhär sent på kvällen och ända kunna somna. Blev så himla sugen:)

Kramar från mig!

Slänger iväg en puss!

Jag har blivit ännu mörkare i håret och jag älskar det. Måste bara få lite färg:) Ser ut som ett spöke, hihi.



Jag vill skicka en slängpuss till min bror och hans fru. Jag saknar er! Längtar tills vi tar oss uppåt i landet för att umgås. Ta hand om er!

Imorgon är jag ledig. Jättehärligt! Vill egentligen bara ta det lungt. Jag har kommit in i en jobbig period eller rättare sagt jag har haft en jobbig period då jag känner mig utmattad och trött hela tiden, orkar inte göra någonting. Men imorn ska jag ta och få saker gjorda.
Träna
Sola
Kolla efter skor(fick en julklapp
från mina sötisar;) skorna var slut så jag ska se om det har kommit in några liknande)
Ringa några samtal
Städa och diska
Sen ska jag försöka ha en härligt ledig dag också:)


Jag fick för ett tag sedan en utmaning från Anna där man skulle ta fram den 6:e bilden från den 6:e mappen. men tyvärr har alla mina bilder som fanns i kära datorn försvunnit. Så jag kan inte ta denna utmaningen.
Men tack iallafall Anna!

Ha nu en skön kväll!




Alla Hjärtansdag:)




Önskar er en mysig Alla hjärtansdag!


Här hemma är vi trötta och sjuklingar, så för oss blir det en lugn dag och kväll. Men med en hel del kärlek:)
Känns som att jag måste ta tag i vårat hem snart ....det är så stökigt..det ligger verkligen saker överallt. Men när man är trött och sjuk så orkar man inte ta sig till sådant. Får väl se om jag orkar röja upp allt. Ska först fortsätta min vistelse i soffan med Gossip Girl maraton:)



Dålig kondis men härligt var det!

Har precis slagit mig ner i soffan. Idag har jag jobbat hela långa dagen från 10-20, men det var ganska lungt idag så det var skönt. Imorse vaknade jag av att älsklingen frågade om vi skulle ut och jogga...eller fråga kan jag inte kalla det....Då går vi ut och springer?  Det var bara att masa sig upp ur den varma sängen, på med varma kläder och ut i den iskalla luften. Det gjorde fruktansvärt ont i halsen att jogga i ett sådant kallt väder men när vi var hemma igen så var jag glad att jag inte valde att ligga kvar i sängen.

Efter det tog jag en leverreningsdrink:
Mixa ihop dessa ingredienser
En halvt glas kallt vatten
3tsk kallpressad linfröolja
1 citron
1cm ingefära

Surt men otroligt bra för kroppen.

Nu ska jag mysa upp i soffan, kolla på Gossip Girl och äta fruktsallad som är gjord av apelsin, kiwi, äpple, solrosfrön och ringla över lite honung...mmmums:)



Min favoritårstid: SOMMAR

När jag ser den här bilden så längtar jag till sommaren.

Lite lagom bruna och fräscha ute i sommarnatten.

Snälla, snälla, snälla

Ja det var ju Melodifestivalen igår. Tycker egentligen inte att det är så spännande längre. Jag var barnvakt till min systerson. Det blev mys och en hel del läsning. Han somnade så sött och jag satte mig i soffan med popcorn och riesen.

Jag fastnade för Caroline af Ugglas låt "Snälla snälla" den var bara så otroligt fin och känslosam. 
Innan jag hörde Marie Serneholt trodde jag att hon skulle ta sig vidare men det är synd att hon inte har en starkare röst för fruktansvärt  vacker är hon!


Sitter just nu på jobbet och det är så lugnt här. Sitter helt själv på kontoret i mjukiskläder och har headsetet i örat med bra  musik. Soft söndag på jobbet..hihi. Men jag längtar lite hem...min älskling kommer  hem ikväll! Då blir det mysa av.

Hoppas ni får en mysig söndag!


Hälsa solen välkommen

De här två dagarna har inte varit bra.
Jag har haft huvudvärk och värk i min axlar och nacke. Det är verkligen hemskt när detta händer.
Men nu är det tid för förändring gällande mitt "problem". Bättre sent än aldrig.

Jag har genom mitt jobb fått en tid hos sjukgymnasten. Det känns verkligen jättebra. Känns som att det kommer hjälpa mig otroligt mycket. Sedan är det även upp till mig att må bättre. Jag ska börja med Pilates och Yoga.
Solhälsningen är något jag kommer göra varje morgon.

Ett härligt sätt att vakna.


Just nu sitter jag och tittar på Lets Dance. Jag zappar lite fram och tillbaka, tycker det är så pinsamt när vissa försöker hålla rytmen och hänga med. Men kul är det:) Nu är det George som ska shejka, dansa kan han inte riktigt än men snygg är han på dansgolvet;)  Men Morgan är ju den som äger dansgolvet, så duktig.

Saknar verkligen dansen.........Men det är tur att jag har min älskling här hemma som jag kan svänga loss med lite då och då;)

Ha en härlig fredagskväll!

Vintern är här

Ja idag när jag och Anna var hemma hos henne och lagade mat så föll snön utanför. Vi lagade en maträtt som kommer från min svärmor. Här står den i ugnen och puttrar. 


Sedan gick vi ut i snön för en promenad.
      

Hihi:)

Listen

Dagen låt: Beyonce "Listen"


Vaknade idag ca klockan 05.00, det var Anna som skulle upp till jobbet. Själv så är jag ledig och för mig var det bara att somna om. Jag är så stolt över dig min vän som orkar upp så tidigt.

Jag somnade om och vaknade igen klockan 09.15. Satte mig i soffan och kollade på "The City" och drack en kopp kaffe.


Älskar sånna här mornar!


Snart ska jag göra mig iordning. Ska möta upp Anna för att gå en promenad.

Helgen som var och lite till

Jag blev nöjd med min hårfärg, men ska nog ta en omgång till så att det blir en finare brun färg.


Här sitter jag och gottar mig.......det är ju något jag verkligen inte behöver! Var det inte ett nyårslöfte att komma igång med en ny livsstil??? Ja då passar det väl bra nu när det är början av februari och det värsta är över.....att åtehämta sig efter jul har tagit en månad hehehe. Ta dig nu i kragen kvinna!


Helgen var iallafall underbar!
Var så otroligt trevligt att ha vännerna med respektive här på besök. Åt gott, spelade spel och hade det mysigt. Blir snart en tripp ner till Skåne för att träffa Ida och Martin igen. Längtar redan:)
Det kom en känslo och trötthets storm över mig på söndag kvällen när min vänner hade åkt hem. Hade jag tagit hand om dom bra, hade jag tagit vara på tiden med mina käraste, hade dom haft det trevligt ....ja min hjärna var trött men mitt hjärta lyckligt! Jag sov otroligt gott den natten.

Fick en fin inflyttningspresent från min Ida, både fint och praktiskt. En keramik"burk" där vi kan ha vårat älskade kaffe:)



Snart ska jag gå och lägga mig.
Ska upp tidigare imorgon, möte innan jobbet, men jag jobbar bara till kl.17 imorn så det ska bli skönt. Sen får jag besök av Anna som ska sova över. Min älskling ska åka till sin familj i några dagar så då passade jag på att ha lite kvälls/ natt sällskap av Anna. Får nog ta en ost och kex kväll då, Det blev konstigt nog en del mat över från helgen:)

Nu sätter min älskling på lite musik så här frammåt natten. Sån musik man skulle kunna somna till. Härlig instrumental musik av Hans Zimmer "A small measure of peace"    och   "A way of life"
Musiken kommer ifrån "The last samurai"

Sov gott

RSS 2.0