Trevlig påsk!

Idag börjar påsken. Inte för att det är någon större skillnad från de andra dagarna. Här hemma har vi heller inte något påskledigt, för vi är ju "lediga" hela tiden just nu. Skillnaden är väl att man som de andra högtiderna kan frossa lite extra i godis och annat gott. Man har nåt att skylla på helt enkelt.
Har en Canon kamera hemma till låns. Vad man än tar kort på så blir det bra. En riktigt bra systemkamera blir det att skaffa i framtiden.
 
 
Denna torsdag görs inte många knop.
Igår var vi iväg nästan hela dagen och gjorde ärenden. Så idag tar vi det lugnt här hemma.
 
 
 

Måndag

Veckan kunde inte börjat bättre. Pratade med en vän på telefon på morgonkvisten och stekte mig sedan en omelett. Denna omelett intog jag med en kopp kaffe. Drog på mig kläder och begav mig ut i solen för att göra några ärenden på stan. Hittade en fin bricka på Indiska och slog till på en utav dem mindre men det blir nog att gå tillbaka nån gång och ta hem den större brickan också.



Solen sken och värmde. Ville nästan inte gå hem.


Men hem gick jag och blev mött av älsklingen min som hade saknat mig dem få timmarna jag var ute....eller så var han bara hungrig.. stackaren som enbart har en användbar arm..lite svårt att laga mat då. Det kan i och för sig vara svårt annars också, hihi ;-)

Efter maten blev det spontant hem till våra vänner och vem kommer hoppandens som en gummiboll när jag öppnar dörren om inte denna lilla sötnosen.




Det var en pärs...

I torsdags kväll kom jag äntligen hem efter en lyckad dag i storstaden. Längtade att få komma innanför dörren och sätta mig i soffan. Jag hade gått hit, jag hade gått dit, min hjärna var slut efter mycket hjärngympa. Det blev en välbehövd paus hos en god vän med hennes fina son. Det är härligt när man har gamla vänner som alltid kommer vara goda vänner trots att man inte träffats så mycket sen sist. Sist var vi unga och fnittriga och gick igenom tonårsrevolten tillsammans. Nu är vi snart fyllda 30 och får hoppas att vi kommer gå igenom 40 års revolten tillsammans, haha :-)
 
Hem kom jag tillslut, trots att SJ bökade med förseningar så kom jag  hem, med ömmande ben efter mycket promenerande i inte så promenadvänliga skor. 
Vaknade upp på fredagen med en fruktansvärd värk i magen (en sån värk som bara kvinnor får) och en huvudvärk som inte går att beskriva med ord. Väntade på ett viktigt telefonmöte och hoppades innerligt på något sätt att dem inte skulle ringa. Sängliggandes hela dagen med denna utsikt.
 
 
Så mitt i alltihop ringde telefonen...hur ska detta gå...efter samtalet kom jag knappt ihåg vad som blev sagt, men vi får hoppas på att jag uttalar mig bättre när jag pratar i sömnen :-)
Fredagkvällen blev en rejäl fredagsmys kväll, efter mina dagar som gick så var jag värd det.
 
Nu ska jag inta en kopp kaffe och sedan kila ner till stan för att inhandla lite nödvändigheter och sedan blir det träff med goda vänner. En härlig lördag och solen skiner!
 
 

Early Bird

Sitter på Centralstationen i storstaden och dricker en kopp kaffe. Klockan ringde ovanligt tidigt imorse. Kl 6 var det dags att stiga upp och knalla till tåget. Nu har jag en lång dag framför mig med spännande och nervösa möten. Eller det ska ju vara nervöst iallafall men jag känner inte nervositeten. Det är rätt skönt. Det får gå som det går och bli som det blir. Med det menas inte att jag tar detta med en klackspark utan bara att jag ska göra mitt allra bästa och vara mig själv. För att vara sig själv är ju inget att bli nervös för. Efter mina möten blir det troligtvis ett kärt möte och det ser jag fram emot. Just nu sitter jag av lite tid, så skönt att ha gott om tid på sig. Dricka kaffet i lugn och ro och sedan bege mig...mot det ökända.

I städtagen

Tvättstugan är bokad för hela dagen. Dammsugaren och moppen har dragits fram. Sängen är nybäddad.
Jag tog tillfället i akt när älsklingen är iväg hos sina föräldrar att storstäda. Nu ska jag ta och äta mat och mysa framför en film innan jag tar tag i lite ärenden.
 
Imorse när jag tittade ut genom förnstret var det vitt. Snöat en hel del under natten. Jag som nästan trodde att det skulle bli tidig vår i år. Vi får nog gott vänta till slutet av maj att plocka fram vår jackan. Jag tänkte bege mig ut för en powerwalk runda men jag är så dålig på att komma ut när det ser ut som det gör ute. Det är ingen ursäkt, men jag är lite kräsen när det kommer till vädret.
Jag gick en promenad från min bror och hem i förrigår och jag kände hur kroppen bara av den lilla promenaden mådde så mycket bättre. Jag längtar till jag kommer igång med träningen, det är ju trots allt sommar snart. Inte kan man se ut som en vit strandad val i år! 

Mina dagar i bilder



En trött Scilla


Lekdags med min brorsdotter



Nyhetsmorgon, en helt ny Måns Zelmerlöw. I like it!


Ute i lekparken med brorsdottern. Tar ut våren i förtid med nya vårskor


Myskväll med min älskade som blev hela 30 år!


I min väska

Sitter i lugnan ro i soffan. Jag dricker min goda kopp kaffe och tittar på Nyhetsmorgon.
Finns inget härligare sätt att börja dagen på. 
 
Denna morgon bjuder jag på en "I min väska"
Innehållet varierar men just nu finns detta i min väska.
 
 
Helosan är super för mina händer nu på vintern, hörlurar. litet smyckeskrin, kalender (kan inte klara mig utan kalender fast jag har kalender i mobilen, hålnålar, nycklar, billig parfym, tuggummi, plånbok, internetdosa, pocketbok, D-vitamin burk när solens strålar inte räcker till för mitt intag av D-vitamin, lippgloss, nagellack, statement ring, Solbrillor.
..............
Väskan jag bär detta i är ett fynd från en av många loppisrundor i skåne.
 
 
Betalade 40 kr för väskan. Gillar att den ser ut som en liten koffert.
Jag är svag för blandningen svart och guld men till våren skulle jag vilja ha en väska med mer färg.
 
 
Till exempel en rosa med guld detaljer.
 

Man tager vad man haver

Ja man tager vad man haver. Utan soffbord får man göra ett eget.
 
 
Fotpallen i lägenheten är jättebra som både fotpall och bord. Skulle vara fint med en bricka som man kan sätta på forpallen när det behövs. Till exemel som denna nedan.
 
 
Strax ska vi åka iväg och göra ärenden. Först är det dags att åka till sjukgymnasten. Dagarna som gått efter operationen har jag lekt sjukgymnast här hemma. Det känns bra att finnas här för min kära när han behöver det som mest <3

Ny vecka på ingång

Söndagskvällen är här och här sitter vi, alldeles ensamma, tillsammans i soffan. Härligt att bara vara vi en söndagkväll som denna. Lördagen bjöd på middag hos älsklingens familj. Till kvällen hade vi våra vänner över. Dem var barnfria så vi bjöd hem dem på lördagsmys. Hade bestämt mig att se Melodifestivalen, men den fick gott stå på i bakgrunden medan vi tjattrade på med varandra. Idag blev det att ta tag i kartonger och väskor med packning. Nu känns det genast bättre, lite mer ordning och reda. Åkte och handlande lite nödvändigheter hem och begav oss sedan till svärföräldrarna för lite kvälls te. Nu blir det nog snart att krypa till kojs efter en lång helg.

Vår egna vrå

Då var vi på plats i vårt egna vrå.
Dagen igår gick i ett. På morgonkvisten blev det frukost med mamma som fyllde år och vi packade sedan in oss i bilen.
 
 
Väl framme lastade vi av packningen i lägenheten och satte styrningen mot stan. Fick en trevlig lunch och fikastund med mamma och pappa.
 
 
Tog en härlig promenad i solen, hittade ett ställe med lä vid vattnet där vi satte oss och njöt av solens strålar.
 
 
Sa hejdå till mina föräldrar och åkte hem till mina svärföräldrar där min älskling var och även hans tre bröder.
Fick mysa lite med lillplutten på 2 månader, den nyblivna medlemmen till familjen.
Gick hem till oss en sväng men gick senare på kvällen tillbaka till älsklingens familj och spenderade kvällen.
Härligt att ha så när nu.
..............
 
Idag har jag tagit hand om min kära och jag har vaknat i omgångar inatt för att hjälpa honom. Det är hemskt att se honom ha så ont. Nu ska vi göra oss iordning för denna lördag. 
Solen skiner även idag!
 
 

Skuldkänslor

Jag har haft såna skuldkänslor för att jag inte kunnat vara hos min älskling på sjukhuset men han förstår och jag kommer att ta hand om honom när han väl är hemma. Jag ska passa upp på honom mer än vanligt <3
.........................
 
Här ute på landet har vi haft en gäst, min kusin hade vägarna förbi och tittade in på en kopp kaffe och semla. Gott att få tillfälle att fika lite och att få lite annat att tänka på. Trevligt, önskar att man kunnat träffa sina kusiner mer. Jag har såå många så det är svårt att hitta tiden till alla. Strax blir det en sen middag och efter semlan så blir det supernyttig middag för mig. Lax och broccoli, mums.
 
Till mellanmål idag blev det en härlig drink gjord på Apelsin, blodapelsin, äpple, morot och kiwi. Fräscht och gott!
 
Råsaftcentrifug är ett måste till hemmet...sen nån gång :-)
......................................
 
Nu är kvällen här och jag bara längtar till jag vaknar imorn och sätter mig i bilen. Det känns lite overkligt att jag och min kära ska bo ihop. Äntligen efter ett år på vift. Man blir så van att ha varandra. Vi har ju bott ihop i typ 8 år så det är en stor saknad jag haft under detta året.
...............
 
Nu ska jag ge mig in i drama drama drama världen ett tag, jag ska kika på en serie som jag fastnat för. Jag älskar sådana serier. Jag har kanske för lite drama i mitt liv, kanske är därför. Så nu blir det att kika in i "Vanderpump Rules" liv.
 
 
 
 
 

Solen skiner

Det var så skönt att få ett samtal från min kära igår om att allt hade gått bra. Det var en groggy och hes röst som ringde och nu väntar jag bara på att få hem honom.
 
Solen skiner och värmer något otroligt och vi får hoppas att det håller i sig.
Idag ska det sista packas och sedan bär det av.
 
Ha en härlig torsdag!

Mitt hjärta <3

Mitt hjärta värker just nu, jag vill vara någon annanstans än jag är i detta ögonblick. Min älskade är på sjukhuset och jag vill bara vara där hos honom, finnas där för honom. Jag känner mig hjälplös här där jag är. Jag hoppas innerligt att allt ska gå bra. Det är svårt att få ihop saker och ting nu när vi har det som vi har det, men det blir det ändring på nu på fredag. Packar och bara väntar på att fredagen ska komma.
 
 
 

Rastlöshet

Det kryper sådär rastlöst i min kropp igen.
Det är väl förståligt, är ju på landet hos föräldrarna och här finns inte mycket att sysselsätta sig med. Försöker sysselsätta mig så gott jag kan iallafall. Jag tvättar och jag packar. Kom hit igår förmiddags och började direkt att leta fram mina skor för att packa ner dem. Man kan inte ha för många skor.
 
 
Jag har nog dubbelt så många att hämta från källaren i vårt förråd. Får ta mig dit när jag har möjligheten, måste städa upp och rensa. Vi har fått inbrott i vårt förråd, är såå arg! Att se sina privata saker ligga utspritt gjorde mig arg. Dem har gått igenom minsta lilla och rivit upp alla kartonger och slängt ut det på marken. Fruktansvärt irriterande! Så det blir att åka dit och ta en hel dag till att gå igenom allt. 
............
Räknar ner dagarna nu till flytten. Det ska bli skönt att vara på ett och samma ställe över en tid nu. Få landa lite och få en vardag igen. Staden vi kommer bo i nu för ett tag är en stad som ligger mig varmt om hjärtat och en stad som jag trivs i sedan får vi se om det blir långvarigt.
Man vet ju aldrig med oss. 
 

Det går fort när man har roligt

Efter många många dagar hos Jennie är det imorgon dags att bege sig igen. Under dessa dagar har det hänt grejer. Både tråkiga och roliga. För oss båda. Vi har haft varandra under dessa dagar och haft det så mysigt. Vi har fnissat som bara den, som om vi var 14 igen, haha. Du är fin min vän, jag är glad att jag har dig!

Idag var vi iväg med Sara på Ikea och strosade runt och drömde oss bort.



Imorgon åker jag ifrån Jennie och beger mig till mamma och pappa för att packa ihop mina saker. Det är äntligen dags för mig och min älskling att bo ihop igen. Det ska bli helt underbart! Så på fredag går flyttlasset. Ser fram emot en spännande Mars månad, och månader efter det.








RSS 2.0