Sköna helg

Veckan som varit har handlat en hel del om plannerande, möten men också kvalitetstid med vänner.
På tisdag var jag med Jennie på Ikea, det är så kul att bara få gå runt och inspireras:)
På onsdag åkte jag över på lite fika och prat hos Anna. Stannande även på middag och då bjöds det på taco-gratäng. Det var riktigt gott!
Fredagen vaknade jag av att Anna och Amalia ringde och vill ta en tur på stan...oja det tackar jag inte nej till:)
Anna hittade lite behövliga saker och sedan satte vi oss för att fika.
Skruttfian med de vackra stora ögonen:)
Nu är det helg och idag har jag gjort....INGENTING...för på onsdag börjar jag nytt jobb! Så jag ska ta tillfället i akt att bara slappa:) Det ska bli otroligt spännande att börja arbeta igen. Jag har varit utan jobb nu i 5 månader, måste faktiskt säga att det har varit underbart på ett sätt. Jag har kunnat göra det jag vill när jag vill. Kunnat hälsa på vänner och familj. Få en hel julvecka tillsammans osv. Det betyder så mycket för mig att spendera tid med vänner och familj!
Men nu back to work:) Spännande!
Ikväll blir det lungt här hemma. Älsklingen har varit iväg och arbetat idag på dagen och ska även bort ikväll. Så det blir en skön kväll ensam hemma:)Ibland är det skönt att vara själv..bara ibland.

Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne

Vintern är nu här på riktigt känns det som. Just nu när det det är vitt och fint överallt så är det riktigt mysigt. Får hoppas på att det ligger kvar och inte blir blask.
Men som jag sa tidigare ...läääängtar till våren:)
Att vara i solen och värmen är bara för underbart!
.............................
Första dagen på denna veckan och Älsklingen har åkt iväg för att flyga simulator. Man måste göra detta då och då för att hålla igång sin flyglicens. Idag ska jag storstäda här hemma. Ska vika in tvätten som jag tvättade innan vi åkte till Nypan:)
Denna vecka väntar en del spännande saker! Hade riktigt ont i magen igår...när det blir för mycket att tänka på så vänder min mage ut och in. Jag som oftast har varit rätt spontan av mig har blivit ett kontrollfreak eller oki det kanske jag har varit tidigare oxå. Men iallafall, känns som att mina nerver inte kan hålla sig utan jag vill bara få allt ur världen, få allt att bli klart. Pratar lite i gåtor nu men men.....
Nu får jag sätta igång om det ska bli något gjort.

Veckan som gått

Januari månad har gått fort förbi känns det som men det är ganska skönt för jag längtar något otroligt till våren. Är lite trött nu på kylan.


Veckan som snart är slut har varit underbar.
Veckan började med kvalitetstid med Jennie. Pratade, fikade och och fortsatte med myskväll.
Så underbart att fått tillbaka kontakten med fina Jennie, nu när man bor närmre varann och har lättare att ses:)


På onsdagen började jag tvätta...såå mycket tvätt! Hade inte packat upp eller tvättat efter jag kommit hem ifrån Skåne. När jag nästan var klar så bestämde vi oss för att åka till Nypan...det är vi i ett nötskal...stress i sista minuten ...eller härligt spontana kanske;)


Packade, tog upp det sista av tvätten och så åkte vi iväg med Älsklingens brorsor. Onsdagkvällen spenderades hos min bror. Pratade och åt glass, mums. På torsdagförmiddagen lekte och busade jag med min brorsdotter och sen begav jag mig till Älsklingen familj. På fredagen var jag med min bror med familj hela dagen. Promenerade med svägerskan till stan där det fikades och åkte sen för att inhandla tacos till kvällen och så hyrdes det film. Myspys för hela slanten!


Idag är det lördag och jag sitter nu helt ensammen i min brors radhus och äter frukost medans dom är iväg en sväng. Snart blir det att hoppa in i duchen och fixa mig fin för lite senare hämtar Älsklingen mig och vi ska äta mat hos hans familj.


Såna här dagar är otroligt härliga! men idag ska vi nog åka hem, när man är uppe i varv hela tiden så tycker jag det är skönt att komma hem och ta det lugnt och tänka på det som behövs göras...sånt glömmer man lätt när man har mycket att stå i.


Trofasthet

Kollade på en eftermiddagsfilm idag. "Hachiko" den var så fin och sorlig. Jag började gråta och kunde knappt sluta. Fina Hachiko som trofast väntar på sin Husse fast han aldrig mer kommer tillbaka. Att det är en riktig historia gör det ännu mer känslosamt.
Han kom tillslut till sin Husse i himlen. En film värd att se!
..............

Den finaste av änglar

Det nya året började på ett annat sätt än man tänkte och trodde.
Den lycka som skulle komma blev till sorg.
Min vän och hennes kärlek förlorade sin dotter innan hon hann ta sig ut i vår värld.
Jag vet att hon har det bra där hon är nu. Hon blir väl omhändertagen och känner den kärlek som vi här på jorden skickar till henne. Hon är den finaste av änglar <3
................
Livet kan snabbt ta en annan vändning än vad man tänkt. Livet vänds upp och ner och allt känns orättvist och tungt. Jag åkte till min vän och kramade dom i all denna orättvisa. Jag ville ge henne en axel att gråta på och en kram att få kärlek och tröst från. Vi fick fina dagar tillsammans och när det väl var dags att åka hem igen tog det emot. Vill ju finnas där varje dag för dom. Men älskade vänner, jag finns här för er trots de många milen mellan oss<3
................................
Jag kom hem i onsdags och skulle ta tag i vardagen här hemma fast jag helst av allt vill vara med min vän varje dag<3
I torsdags kom våra älskade vänner och deras lille J på middag och kvällsmys. Alltid lika trevligt när vi ses.
Sen har dagarna gått förbi oss och nu är det söndagskväll.
Jag slängde precis ihop äppelmuffins och chokladmuffins som vi ska mumsa lite på ikväll.

RSS 2.0