Dagens bild

image123
Gammal bild men väldigt fina kläder!

Sjukling

Nä, det blev att stanna hemma idag. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Gossip Girl avsnitt.

image122
Tänk om man kunde få ha dessa tjejers garderob




Bild: cwtv.com

Längtan mot vita sandstränder

En fredag som denna sitter jag i soffan och snorar. Har blivit förskyld och det är hemskt när det börjar bli läggdags för man kan knappt sova. Jag jobbar i helgen så jag hoppas att jag orkar gå imorn. Det brukat ändå vara värst framåt kvällen.

Idag har jag fixat med designen på bloggen. Jag blev såå nöjd! Sånt kan man göra när man är sjuk och uttråkad men det var riktigt kul.
Jag har även suttit och längtat utomlands! Jag vill så gärna lägga mig på denna vita härliga stranden och bara njuta.
image121

Dagens bild

                               
   image120

Borta bra men hemma bäst?

Det var verkligen skönt att få komma bort lite för några dagar. Åkte på lördagmorgonen till Nyköping. Fikade hos Farmor sedan träffades jag, mamma, pappa, Jenny, David, och Charlie hemma hos Johan och Paulina. Det blev en Påskmiddag med Tacos...hehe. Gott var det iallafall.

På söndagen hade vi en riktig familjedag. Åt gott och spelade spel. Något som vår familj är väldigt bra på. Vi har så kul tillsammans!

Det var ju verkligen ett vinterland under tiden jag var där så på måndagen gick vi ut i snön. Gjorde lite snögubbar(skölpadda blev det) och åkte pulka. Vi har så bra backar på tomten.

        


På lördagkvällen åkte jag till VHD för att träffa Jennie, Anna, Sara, Ida och Martin. Vi satt hemma hos Jennies systers familj och snackade och hade oss. Jättetrevligt!!

  

Tisdagen ägnade jag några timmar hos min favvofrisör. Klippte mig och färgade håret. Blev en lite mörkare blond färg, Jättenöjd:)
Sedan åkte jag hem till Älsklingens familj och hälsade på. Åt god mat och pratade. Johan och Paulina hämtade upp mig framåt kvällen och vi hade filmkväll.

Det är mycket att hinna med när man åker till hemtrakterna. Det är iallafall skönt att ha kommit hem till veklgheten nu.

Premiär

                                                            Nu äntligen har The Hills börjat igen.

                  image109
                              Audrina Patridge, Whitney Port och Lauren Conrad på The Hills premiären

Resa

Jag fick tillslut besked om att jag fick vara ledig på måndag. Så nu är jag långledig i 5 dagar. Härligt! Imorgon ska jag bege mig till familjen och vännerna i Nyköping. Jag har inte varit där sedan i julas så nu är det verkligen dax. Hela familjen kommer vara samlade under påsken, förutom Älskling som stannar hemma och har saker att göra i skolan.

På lördag kväll blir det träff med "the old gang". Ska bli jättekul att träffa alla tjejer! Ska passa på att hälsa på Älsklingens familj också, det var så länge sen.
Hoppas att min favoritfrisör har någon tid för mig, måste fixa till mitt hår.

Allt detta ska man då försöka klämma in på dessa fem dagar och plötsligt kändes långledigheten inte tillräckligt lång.

Nu måste jag packa. Efter packningen är gjord ska jag lägga mig i sängen och kika på Gossip girl.
Älskling är ute och firar sig med grabbarna, han fyllde ju år förra helgen. Men som tur är är man aldrig själv. jag har ju lilla Hasoon, min söta papegoja.


                             Blake Lively från Gossip girl
image108

Dagens bild

                                 image107
                                                             Stilrent och snyggt bärs av Heidi Montag



Bild: Posh24

Blir galen!

Jag blir galen....väntar på svar från jobbet om jag får ledigt på måndag den 24. Jag tänkte åka till familjen över påsk och samtidigt oxå träffa vännerna. Men om jag inte får ledigt på måndag, kan jag inte åka.Åhhh jag blir galen!



Till något helt annat. Jag läser ju just nu Shopaholic av Sophie Kinsella.


Nu ska boken bli film. Jag väntar med spänning!

image105
Vackra Isla Fisher spelar huvudrollen i filmen.

image106

Promenix

Imorse var jag ute på en morgonpromenad! Jag orkade dra mig upp och jag är så otroligt stolt över mig själv..hehe. Jag är en morgonmänniska men att gå upp ur sängen och ut när det är kallt...det går bara inte. Men se där det gick.
Det var härligt väder men lite isigt och halt.

   

I eftermiddag ska jag iväg och träna ett pass på friskis och sedan lägga mig i solariet


Beach 2008 here I come;)

Bikini

Snart är det dax och hitta en bikini. Våren kommer smygande och rätt som det är är sommaren här. Kanske något i det här stuket.

image94

image95 

Det var fint med volangerna men bikinin ska vara i den röd/orangea färgen.


Nä nu ska jag hoppa i säng. Ska dra mig upp imorn och gå morgonpromenad. Snart är det ju som sagt bikini säsong.

Nattinatti



Bilder: Asos

Anywhere is possible

Nu e det söndag kväll och helgen är snart slut, den har bestått av jobb och firande. Det har gått bra o jobba eftersom de har varit såå lungt. I går firade vi Älskling som fyllde år! Jag fixade iordning mysmiddag och sedan hade jag bokat biobiljetter. Vi såg Jumper, den var bra. Tänk vad underbart att kunna göra så som han. Kunna ta sig til alla möjliga platser i världen genom att hoppa.
image93



Nu ska jag städa! Vika tvätt, diska, dammsuga. Sedan ska jag slänga mig i soffan och njuta av söndag kvällen.


Återskapande

I någon av kommande avsnitt av Gossip Girl kommer slutscenen från Breakfast at Tiffanys återskapas. I can´t wait.

                               image92

Dagens bild

                         image91

Träden

Igår var jag med Anna på stan. Vi gick runt och fick lite inspiration. Jag var ute efter dessa träd som syns på bilden. Det skulle passa så bra att hänga alla mina smycken på. Men när jag väl satte träden på plats tyckte både jag och Älskling att dom var så fina som dom var. Lite konstnärligt sådär. Så såhär blev det istället:)

  

What to do What to do

Har ju tidigare skrivit om att jag vill fixa mitt hår. Jag har sedan länge fundrerat på att klippa av håret en bra bit. Men jag är så himla feg. Har haft långt hår hur länge som helst.
Skulle vilja våga klippa page aktigt. Då kan man forfarande busa till det lite. Men om det ska vara en blond eller mörk page...hmm.


                                                                       Får inspiration av Jessica.

                                    image87



                                    image88

Nytta och nöje

I morse var jag uppe vid 8.00 och åkte iväg för att passa min lilla systerson. Jag älskar den lilla parveln! Han är 1,5 år och är en sån mysig liten kille.

Sedan har jag varit hemma och städat och diskat. Här satt jag och vilade mellan varven. Solen sken in som ni ser, så härligt.
             image86

Till min boo

I need you boo
I gotta see you boo
And there´s hearts all over the world tonight
Said there´s hearts all ovee the world tonight
I need you boo
I gotta see you boo
And there´s hearts all over the world tonight
Said there´s hearts all over the world tonight

And I will never try to deny that you are my whole life
´Cause if you ever let me go I would die
So I wont run
I dont need another man
I just need you or nothing
`Cause if I got that
Then I`ll be straight
Baby you`re the best part of my day


Ikväll kommer Älskling hem!

Sommarlängtan

Sommar ..åh jag vill gå barbent, ha kjol, solbrillor och kläder i härligt ljusa färger. Finns det något härligare än sommar.

                          image83


                          image84

                        image85
                          Lauren Conrad får mig att längta till sommar. Snart börjar The Hills igen!!



Bilder: Posh24

Läggdags

Nu när kvällen kommer är det inte kul att vara själv hemma. Jag sover alltid dåligt när Älskling inte är hemma. Imorn jobbar jag men sedan är jag ledig tisdag och onsdag!!! Så härligt.
Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Gossip girl.

                     image81


Godnatt

Partaj

Igår var jag iväg till Anna och Anna. Vi gjorde iordning världens goaste middag. Laxspett med potatis och urgod sås! Lite senare tog jag, anna, carro och anna bussen in mot stan till en liten förfest. Vi hade det kul vi tjejer. Sedan bar det iväg till Tranquilo. Det var kul att få shejka lite:)

   
Coola tjejerna på bussen hehe

        


Party vart det allt!

Regn och Rusk

Vilket väder...spöregnar ut idag. Har för en stund sedan kommit hem och det blev in i duschen direkt. Man blir så kall av att vara ute när det regnar. Så det var härligt att ta en varm dusch. Nu ska jag bänka mig i soffan med thai mat mums:)
Det är ett perfekt tv eller film väder idag...mys.

                             image73

Lördag

Såhär brukar det se ut på mornarna hos oss. Vår lilla Hasoon klättrar ner från sin bur och ner på golvet. Han tycker om att knalla runt.

       


Nu ska jag strax hoppa in i duschen och fixa iordning mig för kvällen. Ska till Anna och sedan blir det nog utgång med ett gäng tjejer. Vi kommer få det så kul ikväll!  Nu får jag nog skynda mig.

So long


Fredag kväll

Jag sitter faktiskt just nu under täcket i sängen. Är helt slut efter jobbveckan och har tillbringat fredagkvällen hemma med Älskling. Så nu sitter jag här i sängen och kikar på lite bloggar. Imorn är det upp tidigt som gäller, ska skjutsa Alskling till tåget. Så nu ska jag vara själv hemma i några dagar, jag tycker inte alls om det. Det går bra på dagarna men på natten ..usch tycker inte om att sova själv.
Mina ögonlock känns väldigt tunga nu, dags att sova.
image68
Godnatt

Dagens bild

                                                   image67
                                                                                 Serena, Gossip Girl

Du är vad du äter

Slutade två timmar tidigare idag, det gör verkligen mycket. Så skönt att få åka hem när det fortfarande är ljust ute. Idag har solen varit framme hela dagen lång:)

Ikväll har jag kollat på Du är vad du äter. Jag är så sugen på att starta ett hälsosammare liv när det gäller mat och träning. Mitt mål är att kunna ta sig upp tidigare på morgonen och ta en morgonpromenad. Jag börjar ju nästan alltid vid 10.00. Så det är ju inte så att jag måste pallra mig upp kl.5 på morgonen. Sedan älskar jag grönsaker och frukt och sådant nyttigt. Jag har bara inte orkat bry mig. Ork...det är just det jag vill ha. Jag är nästan alltid trött. Nä nu bli det andra bullar.
                                               image66

Förändring

                                                            image65
                                                                              Klingans lugg nästa kanske.


Funderar starkt på att det är dags för en förändring. Gällande min frisyr. Jag har blivit inspirerad av Elin Klings lugg. Jag har haft lugg tidigare men jag sparade ut den ganska snart igen.

 Det är tufft att var blondin när man inte är det "au naturelle". Denna utväxt som dyker upp efter ett tag...gaahhh.
Till våren skulle jag gärna vilja bli brunett, inte allt för mörkt. Lite åt det här hållet som alessandra på lilla bilden.
.

Får se om det bli ett litet besök hos frisören snart.


Inspiration

   image58

   Denna damp ner i mitt lilla brevinkast idag. Alltid lika kul och kika igenom. Få lite inspiration 
   och kanske hitta nåt najs.

                                                               
Nu sitter jag här i soffan och kikar på Glamour, jo det är sant jag är en sucker för Glamour. Nu e det dax för en kopp kaffe också, Gott gott!

                                                                  
                                                                                   

Läängtar!

                                                image57
                                                                             Sex and the city 
                                                                                  The Movie


Sushi

Hemma efter en liten träff med Anna. Det blev stros på stan och sedan satte vi oss och åt Sushi.
Gott!

  



Jag vill börja läsa böcker igen. För några år sedan kunde jag plöja igenom 3 böcker på en månad. Här nedan ser ni Sophie Kinsellas två Shopaholic böcker. Den rosa har jag redan läst. Köpte den oranga idag. 
            image55
                                                                  Nu blir det läsning

Sool!!!

När jag precis hade hällt upp kaffe som jag måste ha framåt förmiddagen, Upptäckte jag att vi inte hade någon mjölk hemma....det perfekta kaffet ska ha en lite skvätt mjölk i. Så jag tog mig ut i det underbara vädret och gick en sväng till affären. Är hemma igen och ska sätta mig och njuta av en kopp kaffe.

Jag har druckit kaffe sedan jag var liten. Min kära pappa och jag är kaffeälskarna i familjen. Alltid när pappa skulle ta en kopp så tog jag oxå en kopp. Så nu när jag hälsar på mina föräldrar tar pappa och jag jämt en förmiddagsfika med en god kopp kaffe.
image51



Anna slog mig en signal för en stund sen. Tänkte mötas i stan och kika runt lite, måste ju bara ut när det är sånt här vackert väder!


Hoppas ni har lika härligt väder som vi har det här;)


Jeans!

Mitt stora köp till sommarn är Jeans! Jag har jättemånga toppar men inga byxor...det går inte ihop. Alla mina toppar ligger bara och skrotar i garderoben.

image48  image49
 image50



Bilder från Asos

Bra musiksmak?

Jobbat klart för idag och imorn är jag ledig!!!!

Melodifestivalen igår, jag hejade på Charlotte Perelli. Hon är en duktig sångerska och sist hon var med vann hon ju hela skiten. Förra helgens melodifestival var vi ju hos Ida och då höll jag på Caracola....har jag bra smak eller har jag....hm.....
Vi åt sån himla god Thai mat och sedan satt vi och snackade och myste i soffan hela kvällen lång. Vår  lilla papegoja Hasoon fick hänga med på ett hörn, han ville nog bara att vi skulle gå därifrån så att han kunde sova.

                     

Ikväll ska jag se om det finns någon ledig solarietid, är så blek. Behöver lite sol och ljusterapi nu känner jag. Ikväll blir det en lugn och skön söndag kväll.


Later


RSS 2.0