Syster yster är hemma!

Igår välkomnade vi hem en brun och fräsch familj:) Åh vad jag längtar tills vi kan åka utomlands, för att sola, bada och bara ha det skönt.
Vi fick jättefina "presenter", det är ju så fruktansvärt billigt i Thailand så dom hade plockat på sig lite av allt möjligt.
Jag fick en så fin klänning.


Sedan fick vi ett par vackra kuddar som passar perfekt i vår soffa.


Det är mysigt att dom är hemma!


Just nu sitter jag i vardagsrummet och håller vår lilla pappis sällskap. Han var ju hos läkaren för några dagar sedan. Han blev till och med nedsövd, så vi fick hämta honom senare under dagen. Det var inte lätt att lämna honom där alldeles ensam.
Nu sitter han här med en krage runt halsen. Så att han inte ska klia och pilla på såret.

Han är lite nere just nu på grund av kragen så han behöver så mycket sällskap han kan få.
Det är tur att det är söndag idag, för vi har inte så mycket planer. Ska bara ha en lugn och härlig söndag alla vi tre:)



Trött......

Jag längtar något otroligt till helgen.
Men snart är den här. Imorgon jobbar jag 10-18. Vi ska med vår kära lilla papegoja till djursjukhuset imorgon bitti. Han har ett sår på halsen som inte blir bättre, den lilla stackaren. Vet inte alls vad han har gjort.
Sedan bär det av till jobbet för att sitta i möte och sen är det jobba som gäller.

Åhh vad jag längtar till helgen. Vad som blir ett måste är att jag ska lägga mig i solariet, behöver ljusterapi känner jag. Känner mig upp i varv men ändå så himla trött.

Ikväll har min bror med fru varit hos oss. Vi mös tillsammans med lite Te och goda bagetter. Jag testade ett rött Te Blåbär... mums.

Nu ska jag lägga mig ner i sängen och sova gott! 
Tänk att det är så skönt att sova.
 

Julpyntat bloggen

Nu har jag fixat det lite julfint här på bloggen.
Det är så mysigt att vintern och julen närmar sig. I och för sig är vintern redan här...kaaallt ute.
Idag har jag umgåtts med Älsklingen min hela dagen. Myst, ätit gott och tagit en promenad i det kalla men härliga vädret. Vad skulle jag göra utan dig Älskling. Du är mitt allt!

Imorgon är jag ledig. Ska bara ha en härlig ledig dag. Det enda som är inplanerat är gå till gymmet med Anna. Röra på fläsket lite.

I veckan blir det fixidona här hemma, på onsdag kommer min bror med fru ner. Ska bli riktigt mysigt!
Och sedan på fredag kommer min syster med familj hem från Thailand.....Tänk så härligt dom säkert har haft.

Nu ska jag sussa men längtar redan till mitt morgonkaffet imorn...hihi. Vi har nämligen köpt en kaffebryggare för första gången. Tills nu har jag "bryggt" kaffe på det gamla hederliga sättet. Har lärt mig från min pappa.

hehehe:)

Godnatt



Långtråkigt...

Sitter just nu på jobbet. Jobbar till kl.18.00 idag och det är riktigt segt. Det finns nästan ingenting att göra.
Nu ringde det en kund som undrade hur man tar sig ut till oss......ibland får man leka västtrafik ..hihi.
Igår var jag på Hemtex och kikade, dom har alltid bra erbjudanden. Köpte gardiner till kök och sovrum. Gardinerna till sovrummet var i ljusbiege men när jag tog upp dom hemma såg dom lite rosa aktiga ut...hmm. Ska kila in till Hemtex på lunchen för att byta ut dessa.

Efter jobbet ska jag direkt till Bergakungen och möta upp Carro och Anna. Vi ska se denna film....hihi:)


Har faktiskt inte sett 1:an men tecknade filmer är lite roligt att se ibland.
Ska bli mysigt att träffa tjejerna.

Nä nu ska jag gå o ta rast. Får se om jag får mer att göra när jag är tillbaka på kontoret igen.

Ha en trevlig lördag!

En passande rubrik...

Ikväll har jag fixat här hemma, packat upp och grejat. Man har mer saker än man tror.
Men Älskling och jag har även myst i soffan med chips och godis och kollat på Desperate Housewives.

Tidigare idag var vi och städade ur gamla lägenheten. Känns skönt att det är gjort! Även imorgon är jag ledig och då blir det storhandla som gäller, fylla kyl och frys med massa goa varor. Ska också kika efter gardiner och dukar, se om jag hittar något fint. Sedan måste jag gå och beställa denna underbara apparat. Här ska göras fräscha och färkpressade juicer :)



Nu ska jag kolla över lite i kalendern. Kommer hända en hel del nu när julen närmar sig, så det gäller att planera bra.
Något riktigt skoj som händer om ca en vecka är att min kära bror och hans fru kommer ner och bor hos oss.
Ska bli oerhört mysigt!

Ser fram emot helgen

Nu sitter jag här i sängen och måste snart sova, klockan är snart halv ett på natta.
I veckan som varit har det varit jobb och flytt..inte mycket annat utöver. Så nu längtar jag tills morgon. Jag jobbar 10-18 men sen bär det av uppåt i landet för att träffa min och älsklingens familj. Ska bli så mysigt!

Senast jag var uppe var i juni.....5 mån sen...ojoj tiden går fort. Så imorn bli det en liten roadtripp för mig, Älsklingen och Hasoon(vår papegoja) med nya bilen som går som smort:)

På fredagen ska vi till mina svärföräldrar och umgås. Sedan på lördag blir det bland annat bowling, god mat och massa tjatter. Längtar!!!!!

Nä om jag ska ta och sova så att jag orkar upp imorn. Älsklingen sitter i arbetsrummet och knappar på datorn och Hasoon sitter här bredvid sängen alldeles uppburrad och ska sova han också. I dessa förhållanden somnar jag gott (när man hör någon som grejar när man ligger o ska somna)
Påminner lite om jul när man var liten. När man hörde mamma och pappa fixa och greja till sena natten.

Önskar er en härlig helg!
Godnatt


Vankas mot jul...men först flytt.

Nu är det dags.
Imorgon går första lasset mot vår nya lägenhet. Det ska bli så kul att få inreda och fixa.
Så ikväll gäller det att packa packa packa.

Det ska bli så mysigt att nu när julen är på ingång få lite julkänsla och fint i den nya lägenheten. Denna jul ska bli riktigt mysig. Vi kommer att stanna i Gbg och hela min familj kommer ner. Kommer bli mycket pyssel och julmys. Jag har alltid varit duktig på att skicka julkort vill jag säga så varför inte trycka julkort. Blir lite mer personligt då man kan välja eget motiv.

Nä nu ska det packas.

Fredag kväll

När jag tittade ut på vår balkong igår såg jag denna söta lilla varelse. Undrade hur har han kommit ända upp hit. Ekorrar verkar var riktigt duktiga att hoppa och klättra:)

 
Så söt!

Hemma efter en lång arbetsdag men det har varit en ganska härlig dag. Jag har utbildning idag och i helgen för ett par nya tjejer så det blir rätt lungt och skönt för min del.

Nu ska jag äta macka och te och bara mysa.

Ha en trevlig fredag kväll!






Ännu en ledig dag:)

Igår hade jag en skön ledig dag. Tog det lugnt på förmiddagen och sedan gick jag för att hämta min systerson från dagis, som idag har åkt utomlands med sina föräldrar för första gången. Så det blev lite farväl på ett tag:(

Mötte upp Anna och drog iväg till Sportlife för att Träna MRL(mage, rumpa, lår) Styrka och en hel del kondition och koreografi...hela 75 min. Ojojoj säger jag bara. Var helt slut efter halva tiden men sen när man gått över en gräns så får man mer energi..så det var faktiskt ett härligt pass.
Anna sov över, så igår kikade vi på "Desperate Housewives" och sedan kojsade. Tack vännen!


Väl imorse så satte vi oss och kollade på slutet av Valvakan. Vem vann........Obama!!!!! Tråkigt men sant så påverkas världen av detta val så jag är så otroligt glad över att Barack Obama vann!
Gå in här för att höra något vackert: Obamas song och Yes we can



Även idag är jag ledig:)
Jag ska rensa och packa...flyttar om två veckor. Tänkte vara ute i god tid, skönt att slippa stressa.
Nu ska jag gå igenom min garderob med kläder sen ska jag ta min förmiddags kaffe:) och titta på "The Hills"

Ha en härlig dag!!!!



Skräck...Nej tack

Jag klarar verligen inte av skräckfilmer...sitter här just nu i soffan och kollar lite på datorn men har Tv:n på i bakgrunden. En skräckis rullar som verkar spännande men jag får nog sluta kolla.

Jag slutade kolla på skräckfilmer efter det att jag hade sett "The Ring" och "Motorsågs massakern" och det var ett antal år sedan. Sådana filmer förstör mig...jag kan inte vistas i mörker eller vara hemma själv. Nä nu stänger jag av  Tv:n.
Så att det är "Halloween" denna helg struntar jag blankt i. Jag sänder istället tankar till de bortgångna.

Ikväll har jag och Älskling bara varit hemma o chillat. Imorn blir det förhoppningsvis en sväng till IKEA med Anna och Anna. Kul att gå runt och kolla ...nu när vi ska flytta till ny lägenhet och allt.

Till något annat
Jag är besatt av "The Hills"......japp och nu blir det inte lättare för mig. Whitney Port har nu fått en Spin offf serie. "The City"  så nu kommer jag även sitta bänkad framför den serien.


Whitney Port

Saknar solen

Just nu sitter jag här i sängen och funderar på att snart sova. Ikväll har Älskling och jag varit hos min syster och myst med familjen. Dom ska inom några dagar bege sig till Thailand......åhh va jag är avundsjuk!! Jag vill också utomlands....jag vill också sola och bada!!

I helgen är jag ledig....efterlängtat kan jag säga. Det blir rätt lungt på förmiddagen, sedan ska jag och Anna träna. Hem igen blir det sen för att myspysa med Älsklingen.

Nu satte Älskling på en film ...så det blir inte sova än.


RSS 2.0