Semester om 2 dagar!Ska bli underbart med semester!
Har en del saker att se fram emot:)

Trött är vad jag är just nu. Dags att lägga sig för en gångs skull vid 23.00, händer inte ofta.
Sleep tight allihopa!


Mys med familjen

I helgen var föräldrarna här och hälsade på. Det blev en härlig helg!
Jag och älskling, föräldrarna och min syster med familj, mys:)
Lördagen spenderades lite överallt men vi hamnade tillslut i slottskogen. Senare på kvällen blev det hemmåt för en film. Vi såg "Amelia" en verklighetsbaserad film om piloten Amelia, första kvinnan som flög över Atlanten. Hon försvann över Stilla havet 1937 i ett försök att flyga jorden runt. Det var en bra film. Intressant när det är verklighetsbaserat.


På söndagen åkte vi till Marstrand. Jag hade inte varit där förut. Det var väldigt vackert.

Utsikt från fästningen.


Vackert som en tavla.

Marstrand är en ö, det visste jag inte. För att ta sig till ön så åker man några "meter" med färja.
Det känns lite löjligt att åka så kort men på så sätt blir ön fri från bilar. Det gör ön mysig, man får promenera runt och se sig omkring.


Här sitter en man och filosoferar:)


Efter vår fikapause i skogen fick vi oss en vacker utsikt.
Koma

Efter min semester har jag varit till och från i en sorts "efter semestern koma", är otroligt trött hela tiden. Jag hoppas att det går över snart. För jag vill njuta av sommaren ju:)

Några dagar efter jag kom hem från Dubai åkte jag till mina svärföräldrar. Mötte upp älsklingen där. Fick några riktigt härliga dagar!Träffade även min bror med familj. Vi åkte till deras lilla sommarstuga, en sån mysig stuga, jättefint läge och underbar tomt där vi fick plocka och smaka goda jordgubbar från..mums:)


Älskling och svägerska letar efter smaskiga jordgubbar:)

Det är just sånt här som gör sommaren härlig så jag får ta och dra mig ur min koma och njuta av sommaren istället. Just nu ser jag fram emot att mina föräldrar kommer hit och jag som är ledig i helgen:)
Passar perfekt!Just Cavalli

Under semestern i Dubai fick vi äran att komma in på Roberto Cavallis nattklubb. Det var en riktigt fin klubb! Mycket utav det som kännetecknar Roberto Cavalli. Mycket färg och stor kristallkronor över allt. Toaletten var inte att prata om....tjejtoaletten hade en massa sminkbord med stora speglar, fanns även fina fåtöljer att sätta sig i medans kompisarna sminkar sig;)
Jag själv är ju en sucker för leopard mönster och andra djuriska mönster. Så Roberto Cavalli är numera en av mina favorit designers.
Mycket mönster
Mycket färg
Kvällen till ära hade jag på mig min nya klänning som är köpt i Dubai. Utvald av min älskling:)
Fotot är inte från den kvällen. Älskar klänningen!

RSS 2.0