Finns inget härligare..

 ...än våren och sommaren. Jag vill bara vara ute hela tiden. Inte bara njuta av sol och värme utan även när det är sådär härligt friskt när det till exempel har regnat. Idag har det regnat för fullt hela dagen och direkt när det slutat   så var det som att jag sprang ut för att njuta. Det blev en skön långpromenad.
 
Denna helg har varit helt underbar. På fredagen kom min syster med familj och på lördagen väntade en dag med överraskningar för min syster och svåger som hade fyllt år.
 
Dagen började med en färd upp på Globen.
 
 
Strålande sol och vi begav oss vidare till Rosendals Trädgård.
 
 
Så otroligt vackert var det där så det blir att besöka Rosendal flera gånger. Vi åt, spelade krocket, pratade och njöt. Senare blev det ett besök på Tekniska Museét och där fick inte bara barnen leka och vara som barn utan även vi vuxna, tänk så kul man kan ha det. Sedan var det bara att ta sig ut i det härliga vädret igen och vi avslutade dagen i Humlegården. Tack min finaste familj för en helt underbar dag!
 
 
 
 

Busy be

Har haft full rulle idag. Härligt med såna dagar ibland. Tvättat hela dagen och detta har varvats med andra sysslor. Hoppade på cykeln i förmiddags för en klipptid hos min duktiga frisör. Nu är det ordning på mitt hår efter att min snälla mamma kapade hårsvallet i januari. Så härligt med kortare hår, glad att jag vågade kapa håret. Sen bar det av till stan för att göra lite ärenden och efter det blev det hem igen för att slänga in nya maskiner med tvätt. Satte igång maten till mig och älskling vilket blev kyckling i ugn och potatissallad. Såsen var slut så jag hoppade på cykeln igen för att köpa såsen som är sååå otroligt god! Mango raja, smaka den!

Hem och slängde i ny maskin med tvätt och sen satte jag mig med älsklingen min och njöt av en riktig sommar måltid.

Nu ska jag hoppa på mitt färdmedel igen...cykeln, för att bege mig till bror min.

Härligt med sådana här dagar :-)

Onsdagen

Dagen började grå så det blev att spendera den inomhus. Satte igång att skriva ner mina tankar och planeringar i min bok.Framåt kvällen började det spricka upp och solen kom fram och lyste starkt. Jag och älskling begav oss ut med cykeln för att njuta av solen och handla lite behövligheter. Älskling cyklade och jag satt på pakethållaren.Hihi, våra skuggor medans vi susade fram. Kvällssolen var så otroligt härlig!


Ljuvligt

Kan knappt tro på att det är sommar. Balkongen står vidöppen morgon till kväll. Man kan gå utanför dörren utan jacka och stoppa fötterna i ett par sandaler eller ballerina. Det är helt underbart! Imorse satte jag mig på cykeln och trampade ner mot stan för att träffa upp min svägerska och min brorsson. Solen var frånvarande men det var härligt varmt ändå. Fick en god kopp kaffe medan svägerskan klippte sig. Sen blev det massor med bebismys.Hur mycket tankar jag har i huvudet och hur svårt det är ibland så är livet bra härligt ändå. Hur kämpigt det än är så finns det delar i livet som får en att le. Med positivt tänkande kommer man långt.

När allt vänds upp och ner

Efter att ha haft livet på paus i över en vecka så känns det så skönt att smått ha börjat leva igen. Så känns det verkligen. Jag blev riktigt dålig och vill aldrig mer känna så. Influensa och migrän är ingen bra kombination. Under dem dagarna som jag låg i sängen med stänga gardiner hade det blivit vår ja till och med sommar. Konstig känsla...gick och la mig en kväll och kom inte ur sängen förrens flera dagar efter förutom att bege mig till sjukhuset. När jag väl öppnade garninerna och öppnade balkongen så var det sån underbar värme utanför, kändes som att jag hade legat i sängen i ett halvår. 
Livet har nu vänts upp och ner och det är dags att fortsätta kämpa. Oavsett hur svårt det blir och hur mycket man bara vill ge upp så tänker jag ändå positivt i slutändan. Sen att jag har min kära genom allt som händer ger en oerhörd styrka. Det kan bara bli bättre.
 
.....................
 
Jag tog igår cykeln till min svägerska. Sån härlig känsla att svischa med cykeln och varma vindar drar förbi.
 
 
Vi var ute hela dagen. Våra män kom senare och vi satte igång att grilla.
 
Grillpremiär och å så gott!
 
 
Brände mig till och med. Då kan man säga att sommaren är här. 
 
 
Nu är det mycket att se fram emot och det känns skönt. Jag kan lägga fokus på annat än det som maler i mitt huvud. Om en månad fyller jag år och det är det stora 30 som sker. Ser faktiskt fram emot den dagen och inga åldersnojor här inte, härligt :-) 

Run

Leona Lewis
 
I'll sing it one last time for you
Then we really have to go
You've been the only thing that's right
In all I've done

And I can barely look at you
But every single time I do
I know we'll make it anywhere
Away from here

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

To think I might not see those eyes
Makes it so hard not to cry
And as we say our long goodbye
I nearly do

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say
 
 
 

RSS 2.0