Kväll

Nu är det kväll och jag sitter här i soffan med datorn i knät och The Holiday i bakrunden. Det är en urmysig film. Skulle vilja testa det där med att byta hus och plats med någon, det är nog en upplevels. Då skulle jag helt klart vilja byta med någon som bor i ett exotiskt och varmt land.


På tal om filmer så såg jag ju Breakfast at Tiffanys igår. Jag älskar den filmen! Det är en sådan film jag kan se om och om igen. Jag gillar skarpt gamla filmer och den här filmen är från 60-talet och egentligen svartvit, men jag såg den i färg såklart, det blir mer känsla då. Det är väldigt mycket från den tiden som är modernt nu, lite kul och se. Audrey Hepburn är en underbar skådespelerska, hon spelar verkligen ut hennes roll som Holly Golightly. Se den filmen hörni! :)


Imorgon och i helgen är det jobb som väntar. På Lördagen kommer Anna hem till mig för att ha lite schlagerkväll. Äta gott och mysa. 

Nu ska jag göra iordning mig för natten och gå in i sovrummet där Älskling sitter och kollar på avsnitt efter avsnitt av "Two and a half men" En komediserie som vi båda älskar att se. 

Godnatt




Dagens bild

                        image41
                                                                            Breakfast at Tiffanys

                                             Ska kolla på Brekafast at Tiffanys i kväll tänkte jag. Ena klassiker.




                                                                  Dagens låt är Moon river från filmen.

                               
                                                                          






                 

Asos

Älskar att sitta och klicka runt på Asos sida. Dessa skulle jag mer än gärna kunna klicka hem....Nice.
image36   image37  image38  image39Mycket fint finns det:)

Bilder





                                                         
                                                   Få bilder blev tagna men här är vi iallafall

                      

Tripp till Skåne

Helgen var helt underbar. Anna och jag var i skåne och hälsade på Ida. Martin och Idas lägenhet var jättefin, så fint inrett och bra planering. Deras lilla kisse Cloetta blev jag lite kär i, mysigt att ha katt.

Anna och jag åkte tåg och vi kände att det gick ju riktigt snabbt att ta sig med tåg från Göteborg till Helsingborg. En kvart innan vi skulle vara framme ropade tågpersonalen ut: Det är problem på Helsingborg station, vi kommer bli stående här i 45 minuter. Åhhhhhh.......Men vi kom fram tillslut.

På lördagen var vi tjejer på loppis. Hittade några fynd. Två stycken sjalar och en hjärtformad ask.

Framåt kvällen åt vi tacos mmmums, kollade på Melodifestivalen och partade lite under tiden. Var tänk att vi skulle ut och dansa loss på dansgolvet, men så blev det tyvärr inte. Men vi hade det toppen iallafall!

Just nu sitter jag o kikar på Gossip girl och älskling är och styrketränar. Imorn blir det träning för min del. Nä, nu ska jag kolla klart på Gossip.

Skvallerdax

Kvällen är här. Idag har jag och älskling varit och storhandlat. Mycket blev det att fylla kylskåp och frys med. Dagen har annars varit lite tuff, har haft ont i huvudet.....som vanligt.

Snart är det dax för lite Gossip. Serien har blivit mitt program som jag nu följer i väntan på Desperate Housewives. Men jag gillar serien, alla gillar väl lite skvaller:)

image26

XoXo

Dagens bild

                                                                           image25
                                                             Gillar allt. Kläderna, bakrunden, men speciellt toppen.

Leeedig!

En ledig dag, solen skiner och himlen är så otroligt blå! Sitter och lyssnar på Colbie Calliat - Bubbly, Love it!

Ikväll blir det träning på gymmet och sen ett Core pass. Innan dess ska jag in till stan för att lämna in mina skor för omklackning.
   Hoppas det går att fixa:(


Kikade nyss i min kalender, insåg att det bara är 9 dagar kvar till jag och anna åker till vår kära Ida! Jag har faktiskt räknat ner dagarna och gör det fortfarande. Ser verkligen fram emot det!!!
Ida är en fin och underbar tjej som jag vet alltid kommer att finnas i mitt liv, Saknar dig!

(en liten kärleksförklaring där..hahaha, perfekt till alla hjärtansdag.

Sex and the city!!

Idag är det måndag och en ny vecka har börjat. Helgen har varit underbar. Fredagen tillbringade jag hemma, kom hem från jobbet och satte igång och städade och hade mig. Får passa på när man har tid för sådant och det behövdes kan jag säga.

Gick upp skapligt på lördagen för att åka iväg och träna Friskis med Anna, efter passet tog vi en promenix i det härliga och friska vädret. Resten av dagen tillbringade jag med min syster yster och hennes familj. På kvällen passade älskling och jag min systerson. Det var såå mysigt!
Fick ett sött litet paket av syster och hennes make.
                                                             
Och i låg ett underbart armband, passar perfekt nu till vår och sommar.

Söndagen började med ett Friskispass med Anna. Efteråt knallade vi iväg och beställde Sushi, gick hem till henne och kollade på avsnitt efter avsnitt med sex and the city....tröttnar aldrig på dessa tjejer.
image16

Framåt eftermiddagen hann jag bara hem, äta, dusha och sedan bar det av till tjejerna Anna och Anna för mer utav sex and the city avsnitt. Hehe. Måste köpa denna box!!


Härligt trött

Kommit ut från duschen nyss och är härligt trött i kroppen. Jobbat hela dagen, slutade klockan 19 så jag åkte direkt till Friskis och körde ett pass. Härligt!

I helgen är jag ledig..Wihooo. Får se vad som hittas på då.

Nu ska jag stretcha min trötta kropp och sedan hopp i säng. Drömmer mig just nu bort till detta sovrum....ser kanske inte så mysigt ut men helt klart min stil...åhh.

               image15


Rubrik.......

Innan träningen igår hamnade jag och annorna på ett café i stan. Myspys!

 

Sedan kikade vi in på Gina och hittade några fynd vi alla tre:) Detta var mitt fynd:



Nu ska jag ta mig an garderoben. Storstädning bland kläderna blir det idag. In med det nya, ut med det gamla.

So long!


Vackert väder

Ute skiner solen som aldrig förr, härligt att det bara blir ljusare och ljusare nu. Jag sitter här hemma och myser med en god kopp kaffe.


.image11


Snart ska jag fixa iordning mig och gå mot spårvagnen. Träff med Anna min Anna, sedan ska vi hem till henne och äta lite lunch aktigt. Framåt eftermiddag/kväll ska vi träna Friskis! Yes känns som man har kommit igång rätt så bra faktiskt.

Perfekt till Beach 2008! hehe

Nu har jag bråttom!

RSS 2.0