Nytt år Nya möjligheter

Nyårsafton firades med goda vänner och god mat. Nyårsafton startades tidigt hos våra vänner och framåt kvällen ramlade fler gäster in och vi dukade upp till middag. Oxfilé, rotfruktsgratäng, och sedan ett par favoriter från både den italienska och arabiska mat kulturen. Mätta och glada fortsatte vi kvällen.


Vid 12 var det dags att gå ut och kolla på och skjuta raketer. Vi skulle även skicka upp några rislyktor men vi lyckades inte. Det blåste för hårt och tillslut gav vi upp. Några av gästerna begav sig hemåt vid 2 tiden, medan vi andra fortsatte natten lång och hade det trevligt tillsammans. När klockan närmade sig halv 6 beslutade vi oss för att det var dags att sova. Som tur var skulle vi övernatta. Nyårsdagen har varit lugn och skön. Vi vaknade en efter en. Barnen såklart först :-) När alla hade vaknat så blev det brakfrukost. American pancakes och massa annat smått och gott.


Vi är fortfarande kvar hos våra vänner och ska åka härifrån imorgon. Vi har idag firat deras dotter, tagit promenader och bara haft en härlig dag tillsammans. Nu är det dags för filmmys.

God fortsättning till er allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0